PRIJAVA
LOOKING FOR VOLUNTEERING OPPORTUNITIES?    

Motiviranje in spremljanje prostovoljcev

Usposabljanje je namenjeno mentorjem prostovoljcev in celostno naslavlja delo s prostovoljci v prostovoljski organizaciji po tem, ko je to že vzpostavljeno.

 

NASLOVNE_Usposabljanja_5

 

Obravnavali bomo:

  • Kaj vse vsebuje mentorstvo in podpora prostovoljcem;
  • zunanji in notranji motivatorji ter priprava prostovoljskih aktivnosti, ki jih spodbujajo;
  • načini spremljanja prostovoljcev;
  • vrednotenje dela in nagrajevanje prostovoljcev;
  • ozaveščanje pridobljenih kompetenc in potrdila o prostovoljskem delu;
  • etični kodeks prostovoljstva.

 

Usposabljanje bo potekalo v torek, 5. marca 2024 od 9.00 do 16.00, v prostorih Slovenske filantropije.

 

Prijavnico na izobraževanje najdete tukaj. Prijavite se lahko tudi preko kontaktnega obrazca.

 

Nekaj dni pred izvedbo izobraževanja na mail, ki ste ga navedli, ob prijavi prejmete navodila o dostopu in poteku izobraževanja.

 

Cena za posamezno izobraževanje za udeležence iz organizacij, ki so članice Slovenske mreže prostovoljskih organizacij, znaša 55€. Če se na izobraževanje prijavi več kot ena oseba iz organizacije (članice Slovenske mreže prostovoljskih organizacij), se za prvega udeleženca plača polna cena, za drugega udeleženca pa je cena 20€ nižja. Za vse ostale je cena na posamezno usposabljanje 85€.

 

Število udeležencev na usposabljanju je omejeno, zato pohitite s prijavami. Prijavnice sprejemamo do zapolnitve prostih mest. Slovenska filantropija si pridržuje pravico, da izobraževanje v primeru premajhnega števila prijav odpove. 

 

Največja prednost naših usposabljanj so izkušeni in kakovostni izvajalci, ki vsebine podajajo na strokoven in zanimiv način. Delo poteka po interaktivnih metodah, znanja in vsebine pa se navezujejo tudi na konkretne primere, ki jih pri svojem delu izpostavljajo mentorji prostovoljcev.    

 

Za vprašanja in informacije se lahko obrnete na Vesno Strlič, na telefonski številki 01 433 40 24 ali na e-naslovu usposabljanja@filantropija.org.

PRIJAVA NA E-NOVICE

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov. Želite prejemati Prostovoljske e-novice? Vpišite vaš e-mail:KONTAKT

01 433 40 24

info@filantropija.org

www.filantropija.org

Vsak delavnik od 8h do 16h
Spletna stran www.prostovoljstvo.org je projekt Slovenske filantropije, nosilke Slovenske mreže prostovoljskih organizacij. Na enem mestu posameznikom, prostovoljskim organizacijam in širši javnosti predstavljamo vse pomembne novice na področju prostovoljstva. Z razvitim informacijskim sistemom povezujemo zainteresirane prostovoljce in prostovoljske organizacije. Vsebine novic, dogodkov in prostovoljskih del prispevajo članice Slovenske mreže prostovoljskih organizacij.

© 2024 Slovenska filantropija. Vse pravice pridržane. | Politika zasebnosti | Piškotki