PRIJAVA
LOOKING FOR VOLUNTEERING OPPORTUNITIES?    

Motiviranje in spremljanje prostovoljcev

Usposabljanje je namenjeno mentorjem prostovoljcev in celostno naslavlja delo s prostovoljci v prostovoljski organizaciji po tem, ko je to že vzpostavljeno.

 

PASICA_Naslovne_za_Uvodna_izobrazevanja_56

 

Poglobimo se v naslednje teme:

  • Mentorstvo in podpora prostovoljcem.
  • Zunanji in notranji motivatorji ter priprava prostovoljskih aktivnosti, ki jih spodbujajo.
  • Načini spremljanja posameznih prostovoljcev.
  • Vrednotenje dela in nagrajevanje prostovoljcev.
  • Ozaveščanje pridobljenih kompetenc in potrdila o prostovoljskem delu.
  • Upoštevanje etičnega kodeksa prostovoljstva.

 

Usposabljanje bo potekalo 22. novembra 2023 od 9.00 do 16.00, v prostorih MKC (Javni zavod Mladinski kulturni center Maribor (Ob železnici 16, 2000 Maribor).

 

 

Prijavnico na izobraževanje najdete tukaj. Prijavite se lahko tudi preko kontaktnega obrazca.

 

Izobraževanje je brezplačno. Nekaj dni pred izvedbo izobraževanja na mail, ki ste ga navedli ob prijavi prejmete navodila o dostopu in poteku izobraževanja. Pri prijavah na usposabljanje imajo prednost organizacije iz Občine Maribor. Če bodo na voljo dodatna prosta mesta, bomo sprejeli tudi udeležence iz drugih organizacij. 

 

Število udeležencev na usposabljanju je omejeno, zato pohitite s prijavami. Prijavnice sprejemamo do zapolnitve prostih mest. Slovenska filantropija si pridržuje pravico, da izobraževanje v primeru premajhnega števila prijav odpove. 

 

Največja prednost naših usposabljanj so izkušeni in kakovostni izvajalci, ki vsebine podajajo na strokoven in zanimiv način. Delo poteka po interaktivnih metodah, znanja in vsebine pa se navezujejo tudi na konkretne primere, ki jih pri svojem delu izpostavljajo mentorji prostovoljcev.    

 

Za vprašanja in informacije se lahko obrnete na Vesno Strlič, na telefonski številki 01 433 40 24 ali na e-naslovu usposabljanja@filantropija.org.

PRIJAVA NA E-NOVICE

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov. Želite prejemati Prostovoljske e-novice? Vpišite vaš e-mail:KONTAKT

01 433 40 24

info@filantropija.org

www.filantropija.org

Vsak delavnik od 8h do 16h
Spletna stran www.prostovoljstvo.org je projekt Slovenske filantropije, nosilke Slovenske mreže prostovoljskih organizacij. Na enem mestu posameznikom, prostovoljskim organizacijam in širši javnosti predstavljamo vse pomembne novice na področju prostovoljstva. Z razvitim informacijskim sistemom povezujemo zainteresirane prostovoljce in prostovoljske organizacije. Vsebine novic, dogodkov in prostovoljskih del prispevajo članice Slovenske mreže prostovoljskih organizacij.

© 2024 Slovenska filantropija. Vse pravice pridržane. | Politika zasebnosti | Piškotki