Print header

Ponudba programov za šole

Na Slovenski filantropiji smo tudi letos pripravili katalog dejavnosti, izobraževanj, predavanj in delavnic za šole in druge zavode v vzgoji in izobraževanju.

Naša ponudba je primerna za vse, ki bi želeli učence aktivirati za prostovoljsko delo ali nadgraditi svoje mentorske veščine ter vzpostaviti ali nadaljevati medgeneracijsko sodelovanje ter tudi za tiste, ki se pri delu z učenci, starši ali v kolektivu srečujete s temami, povezanimi z begunci in migranti.

V pomoč in podporo vašim programom smo torej za vas izbrali nekaj izobraževanj in drugih aktivnosti, v katere se lahko vključite. Vsa našteta izobraževanja izvajamo že vrsto let in so izjemno dobro sprejeta, dodali pa smo tudi nekaj novih.

Aktivnosti, ki jih lahko izvedemo za vas, so naš prispevek k pozitivni socializaciji otrok in mladih, razvijanju empatije, spodbujanju solidarnosti v družbi in vzpostavljanju spoštljivih medsebojnih odnosov. Strokovnim delavcem v vzgoji in izobraževanju želimo ponuditi podporo na področjih, kjer se pedagoško delo prepleta s poslanstvom naše humanitarne prostovoljske organizacije.

Prijazno vabljeni k pregledu naše ponudbe in k sodelovanju pri ustvarjanju bolj solidarne in pravične družbe!

Želimo vam uspešno novo šolsko leto in vas prijazno vabimo k sodelovanju!

INFORMACIJE IN SVETOVANJE kako vzpostaviti in razvijati prostovoljstvo v vzgoji in izobraževanjuAndreja Hleb, 01 430 12 88, andreja.hleb@filantropija.org.

Prijava na e-novice

Prijava na e-novice

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov:

Prijavi se

Slovenska filantropija FIHO
mddsz MJU
Euskladi.si Creatim Ržišnik Perc
Dostavljalec
Copyright © 2021 Slovenska filantropija, vse pravice pridržane | Politika varovanja zasebnosti | PiškotkiProdukcija: Creatim