Print header

Krepitev veščin za prostovoljsko delo s posameznikom

Prostovoljci pogosto delajo s posamezniki, še posebej v času epidemije, ko smo zaradi ukrepov omejeni pri delu s skupinami. Preko izobraževanja želimo udeležence seznaniti z opolnomočenjem, kako pomagati uporabniku, da ga ne naredimo še bolj odvisnega – tokrat od prostovoljcev, kako komunicirati in reagirati ob različnih situacijah.

Izobraževanje je tako namenjeno vsem prostovoljcem, ki delajo individualno s posamezniki, se srečujejo z vprašanjem, kako jim čim bolje pomagati ter kako postaviti zdrave meje v prostovoljskem delu.

Skupaj bomo odkrivali:

- gradnja dobrega in sodelovalnega odnosa z uporabnikom,

- metode iskanja virov moči pri posamezniku,

- razumevanje občutkov in potreb, ki se skrivajo za posameznimi vedenji,

- komunikacijske veščine in spretnosti,

- priložnosti za motiviranje posameznikov.

Izobraževanje temelji na povezavi teoretičnih temeljev s prostovoljskimi izkušnjami in na iskanju rešitev za čim boljše delovanje prostovoljcev.

Čas izvedbeIzobraževanje bo potekalo preko aplikacije ZOOM v torek, 2. februarja 2021 med 10:00 in 13:00. Med izobraževanjem bomo imeli 15 minut odmora.

Prijava: NI VEČ PROSTIH MEST! 

Število mest je omejeno! V primeru prevelikega števila prejetih prijavnic, bomo udeležence izobraževanja izbrali glede na kriterije navedene na prijavnici. Udeleženci bodo o izboru obveščeni do četrtka, 28. 1. 2021.

Za več informacij se obrnite na Matejo Slapnik, usposabljanja@filantropija.org ali 041 799 768.

Prijava na e-novice

Prijava na e-novice

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov:

Prijavi se

Slovenska filantropija FIHO
mddsz MJU
Euskladi.si Creatim Ržišnik Perc
Dostavljalec
Copyright © 2021 Slovenska filantropija, vse pravice pridržane | Politika varovanja zasebnosti | PiškotkiProdukcija: Creatim