Print header

Veseli dan prostovoljstva

VESELI DAN PROSTOVOLJSTVA (16. maj 2019, Breg - Ljubljana), med 13. in 17.uro

Osrednji dogodek Nacionalnega tedna prostovoljstva bo potekal 16. maja na Bregu ob Ljubljanici v Ljubljani, kjer se bomo ponovno zbrale prostovoljske organizacije in proslavile svoje delo na Veselem dnevu prostovoljstva.

Namen: PRAZNOVANJE prostovoljstva, DRUŽENJE prostovoljcev, POVEZOVANJE med sodelujočimi organizacijami in PREDSTAVITEV prostovoljstva, prostovoljskih organizacij in možnosti za prostovoljsko delo širši javnosti.

Vsako leto se nam pridruži okoli 90 prostovoljskih organizacij, 600 prostovoljcev iz cele Slovenije ter več kot 2000 obiskovalcev. Predstavijo se organizacije iz raznolikih področij: socialnega in kulturnega področja, ekologije in trajnostnega razvoja, humanitarne dejavnosti, športa, izobraževanja, mladi, šole in starejši, ki s svojimi aktivnostmi prispevajo za bolj prijazno in vključujočo družbo.

Prijave sprejemamo do srede, 8. 5. 2019 preko spletnega obrazca.  

Dogodek tradicionalno poteka pod pokroviteljstvom župana Mestne občine Ljubljana. 

V sodelovanju s Srednjo šolo za oblikovanje in fotografijo Ljubljana, so dijaki lansko leto posneli fotografije, ki so dosegljive tukaj, posneli so tudi kratek video o dogajanju na prireditvi ter video s predstavitvijo organizacij na dogodku in opravljanju prostovoljskega dela pri njih.

Prijava na e-novice

Prijava na e-novice

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov:

Prijavi se