Print header

Naj mentor/ica

Slovenska filantropija, Združenje za promocijo prostovoljstva, razpisuje natečaj, ki v  nevladnih prostovoljskih organizacijah in organizacijah s prostovoljskim programom, (javni zavodi z organiziranim prostovoljstvom), prepoznava kakovostno delo na področju mentorstva.

Natečaj v letu 2021 razpisujemo četrtič.

Naziv Naj mentor prostovoljcev in Naj mentorica prostovoljcev se podeljuje aktivnim mentorjem in mentoricam za delo, opravljeno v letu 2020. Posebno priznanje za življenjsko delo pa mentorju oz. mentorici za kontinuirano in kakovostno delo v daljšem časovnem obdobju.

Za nazive se lahko potegujejo kandidati, ki v organizacijah skrbijo ali so skrbeli za prostovoljstvo. Izbirali bomo med mentorji, ki so s svojim delom odlično vplivali na prostovoljce, uporabnike in lokalno skupnost. Upoštevali pa bomo tudi število prostovoljcev, ter število opravljenih prostovoljskih del vseh prostovoljcev, za katere je skrbel mentor.

Pogoji za sodelovanje kot tudi merila za izbor so zapisana v razpisu.

Obravnavane bodo vse popolne prijave s prilogami, ki bodo prispele do 19. marca 2021 na poštni naslov:

Slovenska filantropija
Cesta Dolomitskega odreda 11
1000 Ljubljana
s pripisom Naj mentor in Naj mentorica prostovoljcev

ali elektronski naslov: slovenska@filantropija.org z zadevo Naj mentor in Naj mentorica prostovoljcev

V kolikor bodo razmere dopuščale, bomo nazive podelili na prireditvi ob Slovesnem dnevu prostovoljstva 18. maja 2021. V nasprotnem primeru bomo plakete podelili prejemnikom osebno v prostorih njihove organizacije.

Priloge k prijavi:

-          Prijavni obrazec
-          Izjava prostovoljca_ke
-          Izjava kandidata_ke

Prijava na e-novice

Prijava na e-novice

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov:

Prijavi se

Slovenska filantropija FIHO
mddsz MJU
Euskladi.si Creatim Ržišnik Perc
Dostavljalec
Copyright © 2021 Slovenska filantropija, vse pravice pridržane | Politika varovanja zasebnosti | PiškotkiProdukcija: Creatim