PRIJAVA
LOOKING FOR VOLUNTEERING OPPORTUNITIES?    
Natečaj Naj mentor prostovoljcev in Naj mentorica prostovoljcev 2019

Natečaj Naj mentor prostovoljcev in Naj mentorica prostovoljcev 2019

25.02.2020 

 

Slovenska filantropija, Združenje za promocijo prostovoljstva, razpisuje natečaj, ki v nevladnih prostovoljskih organizacijah in organizacijah s prostovoljskim programom, (javni zavodi z organiziranim prostovoljstvom), prepoznava kakovostno delo na področju mentorstva.

 

Natečaj v letu 2020 razpisujemo tretjič.

Naziv Naj mentor prostovoljcev in Naj mentorica prostovoljcev se podeljuje aktivnim mentorjem in mentoricam za delo, opravljeno v letu 2019. Posebno priznanje za življenjsko delo pa mentorju oz. mentorici za kontinuirano in kakovostno delo v daljšem časovnem obdobju.

Za nazive se lahko potegujejo kandidati, ki v organizacijah skrbijo ali so skrbeli za prostovoljstvo. Izbirali bomo med mentorji, ki so s svojim delom odlično vplivali na prostovoljce, uporabnike in lokalno skupnost. Upoštevali pa bomo tudi število prostovoljcev, ter število opravljenih prostovoljskih del vseh prostovoljcev, za katere je skrbel mentor.

 

Pogoji za sodelovanje kot tudi merila za izbor so zapisana v  razpisu .

 

Obravnavane bodo vse popolne prijave s prilogami (podpisanimi in skeniranimi), ki bodo prispele do 30. aprila 2020 na poštni naslov

Slovenska filantropija
Cesta Dolomitskega odreda 11
1000 Ljubljana

s pripisom Naj mentor in Naj mentorica prostovoljcev

ali elektronski naslov: slovenska@filantropija.org z zadevo Naj mentor in Naj mentorica prostovoljcev.

 

Nazive bomo podelili na Slovesnem dnevu prostovoljstva, 25. maja 2020.

Več >



Avtor:

PRIJAVA NA E-NOVICE

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov. Želite prejemati Prostovoljske e-novice? Vpišite vaš e-mail:



KONTAKT

01 433 40 24

info@filantropija.org

www.filantropija.org

Vsak delavnik od 8h do 16h




Spletna stran www.prostovoljstvo.org je projekt Slovenske filantropije, nosilke Slovenske mreže prostovoljskih organizacij. Na enem mestu posameznikom, prostovoljskim organizacijam in širši javnosti predstavljamo vse pomembne novice na področju prostovoljstva. Z razvitim informacijskim sistemom povezujemo zainteresirane prostovoljce in prostovoljske organizacije. Vsebine novic, dogodkov in prostovoljskih del prispevajo članice Slovenske mreže prostovoljskih organizacij.

© 2024 Slovenska filantropija. Vse pravice pridržane. | Politika zasebnosti | Piškotki