PRIJAVA
LOOKING FOR VOLUNTEERING OPPORTUNITIES?    
Prostovoljček Rdečega Križa

Prostovoljček Rdečega Križa

25.11.2019 

 

S tretješolci Osnovne šole Ankaran smo se na  delavnici humanih vrednot pogovarjali o temeljnih načelih, med katerimi sta jim bila najbolj všeč prostovoljstvo in humanost, ki sta zelo dobro predstavljena v risanki Prostovoljček Rdečega Križa.

 

 

Ob ogledu filmčka Podari objem, pa so se vsi strinjali, da jih objemi razveselijo , kakor tudi prijateljstvo in prijaznost. Med učenci smo zaznali veliko zanimanje za prostovoljstvo, saj je marsikateri učenec prostovoljec gasilec, spet drugi pomagajo starejšim sosedom, tretji so radi v zavetišču pri živalih in vsi so ponosni na to.

Ob svetovnem dnevu hrane so prostovoljci OZ  RK Koper in mladi člani RK iz OŠ Antona Ukmarja Koper sodelovali  z Drobtinico na dveh lokacijah in sicer na na Škofijah ter v Kopru na tržnici. Zbrani prispevki bodo namenjeni v šolske sklade.

 


Mimoidočim so prostovoljke ter nekateri učenci iz OŠ A. Ukmarja nudili pekovske izdelke ter pecivo, ki so ga sami pekli in tudi primerno zavili.

 

prostovoljki_z_vodjo_olske_prehrane_O_A-_Ukmarja_Koper  



Avtor:

PRIJAVA NA E-NOVICE

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov. Želite prejemati Prostovoljske e-novice? Vpišite vaš e-mail:



KONTAKT

01 433 40 24

info@filantropija.org

www.filantropija.org

Vsak delavnik od 8h do 16h




Spletna stran www.prostovoljstvo.org je projekt Slovenske filantropije, nosilke Slovenske mreže prostovoljskih organizacij. Na enem mestu posameznikom, prostovoljskim organizacijam in širši javnosti predstavljamo vse pomembne novice na področju prostovoljstva. Z razvitim informacijskim sistemom povezujemo zainteresirane prostovoljce in prostovoljske organizacije. Vsebine novic, dogodkov in prostovoljskih del prispevajo članice Slovenske mreže prostovoljskih organizacij.

© 2024 Slovenska filantropija. Vse pravice pridržane. | Politika zasebnosti | Piškotki