PRIJAVA
LOOKING FOR VOLUNTEERING OPPORTUNITIES?    
Vloga prostovoljstva v ustvarjanju boljše prihodnosti za vse

Vloga prostovoljstva v ustvarjanju boljše prihodnosti za vse

20.04.2020 

 

Zanima nas vaš odnos do prostovoljstva in trajnostnega razvoja v lokalnem okolju.

 

Anketni vprašalnik je nastal v sodelovanju Programa Združenih narodov za prostovoljstvo in Mednarodne zveze Rdečega križa v okviru serije globalnega dialoga ob 75. letnici Organizacije združenih narodov in se osredotoča na vlogo prostovoljstva v ustvarjanju boljše prihodnosti za vse.

 

Vaši odgovori bodo dodani v bazo rešitev in bodo predstavljeni na letošnjem Globalnem tehničnem sestanku o preoblikovanju prostovoljstva za Agendo 2030. Le ta bo spodbudila prostovoljce k bolj varnem, pravičnem in trajnostnem svetu do leta 2045, ko bodo Združeni narodi praznovali 100. obletnico ustanovitve. Že 19. septembra pa nas čaka Dan za spremembe, katerega namen bo letos s prostovoljskimi akcijami prispevati k ciljem trajnostnega razvoja.

 Avtor:

PRIJAVA NA E-NOVICE

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov. Želite prejemati Prostovoljske e-novice? Vpišite vaš e-mail:KONTAKT

01 433 40 24

info@filantropija.org

www.filantropija.org

Vsak delavnik od 8h do 16h
Spletna stran www.prostovoljstvo.org je projekt Slovenske filantropije, nosilke Slovenske mreže prostovoljskih organizacij. Na enem mestu posameznikom, prostovoljskim organizacijam in širši javnosti predstavljamo vse pomembne novice na področju prostovoljstva. Z razvitim informacijskim sistemom povezujemo zainteresirane prostovoljce in prostovoljske organizacije. Vsebine novic, dogodkov in prostovoljskih del prispevajo članice Slovenske mreže prostovoljskih organizacij.

© 2024 Slovenska filantropija. Vse pravice pridržane. | Politika zasebnosti | Piškotki