PRIJAVA
LOOKING FOR VOLUNTEERING OPPORTUNITIES?    
Naj prostovoljka v občini Gornja Radgona 2022

5. decembra 2022, na Dan prostovoljstva, je župan Stanislav Rojko podelil priznanje za Naj prostovoljko v Občini Gornja Radgona v letu 2022.

 

»Biti prostovoljec pomeni biti. Pomeni biti aktiven, velikodušen, zainteresirani, aktiven in srčen. Biti del skupnosti, ki mu zanjo ni vseeno. Pomeni človeka z notranjim bogatim osebnostnim razvojem, ki zna graditi mrežo prijateljev, nesebično pomagati sočloveku in ceni kvaliteto bivanja, kar prav tako deli z drugim brez materialnega vrednotenja.«

 

Te besede, izrečene vsako leto na Dan prostovoljstva, še kako poudarijo njegov pomen in dajo pečat slovesnemu dogodku, na katerem se podelijo tudi priznanja prostovoljcem. Letos te lepe svečanosti in prireditve žal ni bilo, saj je na v mesecu novembru 2022 izvedenem Javnem natečaju za podelitev priznanj župana na področju prostovoljstva v Občini Gornja Radgona prispela (le) ena prijava.

 

Tako je bila na Dan prostovoljstva v prostorih pisarne župana izvedena podelitev priznanja eni prejemnici.

 

Priznanje za NAJ PROSTOVOLJEC/KA V OBČINI GORNJA RADGONA V LETU 2022 je prejela Liljana KETIŠ.

 

3237f6c2a2a3fa437952f578b72a2318

 

Obrazložitev priznanja:

 

»Gospa Liljana Ketiš je že vrsto let prostovoljka v Domu starejših občanov Gornja Radgona in v oporo vsakemu, ki je negotov v danem trenutku. Gospa Ketiš je oseba, ki ji prostovoljstvo ne pomeni obveznost, ampak način življenja. Nesebično se razdaja kot prostovoljka, kar stanovalcem doma ogromno pomeni in je to moč občutiti z njenim toplim in prijaznim pristopom ter prijazno besedo. Kot zahvala, ki bi bila več kot le beseda, gospa Ketiš prejema priznanje kot prostovoljka leta za njeno dosedanjo delo, ter kot spodbuda za nadaljnje prostovoljno delo.«     

 

Po prijetnem klepetu o pomembnosti prostovoljnega dela prejemnice in tudi nasploh, se je gospod župan zahvalil Naj prostovoljki občine v letu 2022 za njen velik doprinos in prispevek na področju prostovoljstva in ji podelil priznanje.

 

Iskrene čestitke in velika hvala Naj prostovoljki Občine Gornja Radgona v letu 2022, gospe Liljani Ketiš!

 

Zahvalo župana vsem prostovoljcem in prostovoljkam v občini ter celotno sporočilo za javnost najdete na njihovi spletni strani.

 

Vir: Sporočilo za javnost Občine Gornja Radgona

 



Avtor:

PRIJAVA NA E-NOVICE

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov. Želite prejemati Prostovoljske e-novice? Vpišite vaš e-mail:



KONTAKT

01 433 40 24

info@filantropija.org

www.filantropija.org

Vsak delavnik od 8h do 16h




Spletna stran www.prostovoljstvo.org je projekt Slovenske filantropije, nosilke Slovenske mreže prostovoljskih organizacij. Na enem mestu posameznikom, prostovoljskim organizacijam in širši javnosti predstavljamo vse pomembne novice na področju prostovoljstva. Z razvitim informacijskim sistemom povezujemo zainteresirane prostovoljce in prostovoljske organizacije. Vsebine novic, dogodkov in prostovoljskih del prispevajo članice Slovenske mreže prostovoljskih organizacij.

© 2024 Slovenska filantropija. Vse pravice pridržane. | Politika zasebnosti | Piškotki