PRIJAVA
LOOKING FOR VOLUNTEERING OPPORTUNITIES?    
Objavljen natečaj Prostovoljec zasavske regije 2023

Objavljen je javni natečaj Prostovoljec zasavske regije 2023 za izbor najzaslužnejših prostovoljk in prostovoljcev, prostovoljskih organizacij ter prostovoljskih projektov iz zasavske regije. Vabljeni, da do 30. 1. 2024 predlagate kandidate, organizacije in projekte in tako izpostavite njihovo delo in prizadevanja v lokalnem okolju.  

Prostovoljec_zasavske_regije_2023

Namen javnega natečaja je prepoznati, izpostaviti in podpreti prostovoljske aktivnosti ter razširjati solidarnostne vrednote v zasavski regiji. V okviru letošnjega natečaja Prostovoljec zasavske regije 2023 bodo podeljeni štirje nazivi Prostovoljec zasavske regije 2023 posameznicam in posameznikom iz občin Zagorje ob Savi, Litija, Hrastnik in Trbovlje, en naziv Prostovoljska organizacija zasavske regije 2023 najbolj zaslužni prostovoljski organizaciji iz regije in en naziv Prostovoljski projekt zasavske regije 2023 najuspešnejšemu prostovoljskemu projektu, programu oziroma akciji iz regije.

V prvi fazi javnega natečaja Prostovoljec zasavske regije 2023 poteka zbiranje predlogov za najzaslužnejše prostovoljce posameznike, prostovoljske organizacije in prostovoljske projekte. Predloge lahko oddate do 30. 1. 2024 z elektronskim obrazcem, ki ga najdete na spletni strani www.consulta.si. Sledilo bo javno glasovanje od 6. 2. 2024 do 20. 2. 2024 in razglasitev prejemnikov nazivov ob svetovnem dnevu nevladnih organizacij, ki bo potekala v torek, 27. 2. 2024, ob 17.30 uri, v dvorani Kulturnega društva Svoboda v Kisovcu.

Elektronski obrazci za oddajanje predlogov

Celotno besedilo javnega natečaja Prostovoljec zasavske regije 2023

Natečaj se organizira v okviru Regionalnega centra NVO v sodelovanju z Občino Zagorje ob Savi, Občino Litija, Občino Hrastnik, Občino Trbovlje in Slovensko filantropijo. Z medijsko podporo Radia Aktual KUM. Več informacij o natečaju Prostovoljec zasavske regije 2023 dobite na spletni strani Regionalnega centra NVO www.consulta.si, e-pošti info@consulta.si in številki 059 927 619.

 

Vabljeni k oddaji predlogov!Avtor:

PRIJAVA NA E-NOVICE

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov. Želite prejemati Prostovoljske e-novice? Vpišite vaš e-mail:KONTAKT

01 433 40 24

info@filantropija.org

www.filantropija.org

Vsak delavnik od 8h do 16h
Spletna stran www.prostovoljstvo.org je projekt Slovenske filantropije, nosilke Slovenske mreže prostovoljskih organizacij. Na enem mestu posameznikom, prostovoljskim organizacijam in širši javnosti predstavljamo vse pomembne novice na področju prostovoljstva. Z razvitim informacijskim sistemom povezujemo zainteresirane prostovoljce in prostovoljske organizacije. Vsebine novic, dogodkov in prostovoljskih del prispevajo članice Slovenske mreže prostovoljskih organizacij.

© 2024 Slovenska filantropija. Vse pravice pridržane. | Politika zasebnosti | Piškotki