PRIJAVA
LOOKING FOR VOLUNTEERING OPPORTUNITIES?    
POVABILO K PRIPRAVI POLETNEGA KATALOGA ZA MLADE

Vse organizacije, vključene v Slovensko mrežo prostovoljskih organizacij, vabimo k skupni pripravi dveh katalogov - eden bo za celotno Slovenijo in drugi za območje Mestne občine Ljubljana. V katalogih bodo predstavljena prostovoljska dela, v katera se v poletnih mesecih lahko vključijo mladi prostovoljci.

 

Poletni_katalog_2024_1

Vabimo vas, da premislite, kako bi lahko mlade tudi med letošnjimi poletnimi počitnicami vključili v prostovoljske aktivnosti in jim s tem ponudili priložnost, da naredijo nekaj dobrega in se ob tem tudi učijo za življenje, morda spoznajo kakšen poklic, stkejo nova prijateljstva in pridobijo nekaj izkušenj.

 

Vse prostovoljske priložnosti bomo zbrali in objavili v obliki spletnega kataloga, ki bo javnosti dostopen junija 2024 na www.prostovoljstvo.org, posredovali pa ga bomo tudi šolam, univerzam in mladinskim organizacijam, medijem ter spletnim portalom.

 

V katalogu bodo s posebnim znakom označene medgeneracijske aktivnosti ter tista dela, v katerih lahko sodelujejo tudi mladoletni prostovoljci, vendar morate ob tem pridobiti naziv Mladim prostovoljcem prijazna organizacija.*

 

Vabimo vas, da prostovoljska dela zapišete v Prijavnico, ki jo v celoti izpolnjeno pošljete na sabrina.lever@filantropija.org do petka, 24. maja 2024! Predlagamo, da priložite tudi kakšno fotografijo.

 

Prijazno vabljeni k sodelovanju!

 

*Tiste organizacije, ki tega še niste uredile, pa bi želele, najdete vsa navodila v Priročniku o kriterijih za pridobitev in preverjanje znaka. Organizacije, ki ste znak pridobile že v prejšnjih letih, ponovne izjave ne potrebujete.

 Avtor:

PRIJAVA NA E-NOVICE

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov. Želite prejemati Prostovoljske e-novice? Vpišite vaš e-mail:KONTAKT

01 433 40 24

info@filantropija.org

www.filantropija.org

Vsak delavnik od 8h do 16h
Spletna stran www.prostovoljstvo.org je projekt Slovenske filantropije, nosilke Slovenske mreže prostovoljskih organizacij. Na enem mestu posameznikom, prostovoljskim organizacijam in širši javnosti predstavljamo vse pomembne novice na področju prostovoljstva. Z razvitim informacijskim sistemom povezujemo zainteresirane prostovoljce in prostovoljske organizacije. Vsebine novic, dogodkov in prostovoljskih del prispevajo članice Slovenske mreže prostovoljskih organizacij.

© 2024 Slovenska filantropija. Vse pravice pridržane. | Politika zasebnosti | Piškotki