PRIJAVA
LOOKING FOR VOLUNTEERING OPPORTUNITIES?    
Seminar o prostovoljstvu v športu

Evropska univerzitetna športna zveza (EUSA) in EUSA institut ter Društvo za razvijanje prostovoljnega dela Novo mesto (DRPDNM) vas vabijo na seminar o prostovoljstvu v športu.

Dogodek bo potekal v okviru mednarodnega prostovoljskega projekta Work for a Cause, Serve for Sport (W4C), ki ga sofinancira program Evropske unije Erasmus+. Cilj projekta je ozaveščanje o pomenu in priložnostih prostovoljstva v športu, s posebnim poudarkom na vključevanju mladih.

Na seminar so k aktivni udeležbi povabili predstavnice_ke organizacij ter tudi posameznike_ce, ki delujejo na področju prostovoljstva in športa; dogodek pa je namenjen vsem, ki jih tematika zanima, želijo podrobneje spoznati aktivnosti in prostovoljske priložnosti.

Vabijo vas, da se dogodka udeležite, in vas prosijo, da vabilo posredujete tudi naprej.

Seminar bo potekal v sredo, 23. novembra 2022, med 10:00 in 11:30 v prostorih Mestne občine Ljubljana, Mestni trg 1, Ljubljana.

Izvedba dogodka bo potekala v skladu z aktualnimi navodili za preprečevanje širjenja okužbe Covid-19, vse udeleženke_ce pa prosijo, da spoštujejo varnostne ukrepe in da se dogodka udeležijo le v primeru, da so zdravi.

Prijave sprejemajo preko spletnega obrazca https://bit.ly/prostovoljstvo-sport do zapolnitve kapacitet oz. najkasneje do ponedeljka, 21. novembra. Po zaprtju prijav boste prejeli podrobnejše informacije.

Več informacij o projektu lahko najdete na www.eusportvolunteers.com in www.eusa.eu/projects/w4c.



Avtor: EUSA institut

PRIJAVA NA E-NOVICE

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov. Želite prejemati Prostovoljske e-novice? Vpišite vaš e-mail:



KONTAKT

01 433 40 24

info@filantropija.org

www.filantropija.org

Vsak delavnik od 8h do 16h




Spletna stran www.prostovoljstvo.org je projekt Slovenske filantropije, nosilke Slovenske mreže prostovoljskih organizacij. Na enem mestu posameznikom, prostovoljskim organizacijam in širši javnosti predstavljamo vse pomembne novice na področju prostovoljstva. Z razvitim informacijskim sistemom povezujemo zainteresirane prostovoljce in prostovoljske organizacije. Vsebine novic, dogodkov in prostovoljskih del prispevajo članice Slovenske mreže prostovoljskih organizacij.

© 2024 Slovenska filantropija. Vse pravice pridržane. | Politika zasebnosti | Piškotki