PRIJAVA
LOOKING FOR VOLUNTEERING OPPORTUNITIES?    

Ponudba programov Slovenske filantropije za šolsko leto 2022/23

Na Slovenski filantropiji smo tudi letos pripravili Katalog_aktivnosti, izobraževanj, predavanj in delavnic za šole in druge zavode v vzgoji in izobraževanju.

Naša ponudba je primerna za vse, ki bi želeli učence aktivirati za prostovoljsko delo ali nadgraditi svoje mentorske veščine ter vzpostaviti ali nadaljevati medgeneracijsko sodelovanje ter tudi za tiste, ki se pri delu z učenci, starši ali v kolektivu srečujete s temami, povezanimi z begunci in migranti.

 

V pomoč in podporo vašim programom smo torej za vas izbrali nekaj izobraževanj in drugih aktivnosti, v katere se lahko vključite. Vsa našteta izobraževanja izvajamo že vrsto let in so izjemno dobro sprejeta, dodali pa smo tudi nekaj novih.

 

Aktivnosti, ki jih lahko izvedemo za vas, so naš prispevek k pozitivni socializaciji otrok in mladih, razvijanju empatije, spodbujanju solidarnosti v družbi in vzpostavljanju spoštljivih medsebojnih odnosov. Strokovnim delavcem v vzgoji in izobraževanju želimo ponuditi podporo na področjih, kjer se pedagoško delo prepleta s poslanstvom naše humanitarne prostovoljske organizacije.

 

Prijazno vabljeni k pregledu naše ponudbe in k sodelovanju pri ustvarjanju bolj solidarne in pravične družbe!

 

Želimo vam uspešno novo šolsko leto in vas prijazno vabimo k sodelovanju!

 

INFORMACIJE IN SVETOVANJE kako vzpostaviti in razvijati prostovoljstvo v vzgoji in izobraževanju: Tjaša Arko, 01 430 12 88, tjasa.arko@filantropija.org.

PRIJAVA NA E-NOVICE

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov. Želite prejemati Prostovoljske e-novice? Vpišite vaš e-mail:



KONTAKT

01 433 40 24

info@filantropija.org

www.filantropija.org

Vsak delavnik od 8h do 16h




Spletna stran www.prostovoljstvo.org je projekt Slovenske filantropije, nosilke Slovenske mreže prostovoljskih organizacij. Na enem mestu posameznikom, prostovoljskim organizacijam in širši javnosti predstavljamo vse pomembne novice na področju prostovoljstva. Z razvitim informacijskim sistemom povezujemo zainteresirane prostovoljce in prostovoljske organizacije. Vsebine novic, dogodkov in prostovoljskih del prispevajo članice Slovenske mreže prostovoljskih organizacij.

© 2024 Slovenska filantropija. Vse pravice pridržane. | Politika zasebnosti | Piškotki