PRIJAVA
LOOKING FOR VOLUNTEERING OPPORTUNITIES?    

Reševanje konfliktnih situacij

Izobraževanje je namenjeno vsem mentorjem, ki so se kdaj pri svojem delu znašli v vlogi nekje vmes – med pričakovanji prostovoljcev, zahtevami organizacije in željami uporabnikov. Na izobraževanju se bomo skupaj dotaknili pomembnih tem za vodenje procesa prostovoljstva, nudenja podpore vsem vključenim, ob tem pa iskali načine, kako dobro poskrbeti zase. 


REŠEVANJE KONFLIKTNIH SITUACIJ V PROSTOVOLJSTVU je naše aktualno mentorsko izobraževanje.


Teme v katere se bomo poglobili:

  • Kakšna je vloga mentorja kot vmesne osebe med organizacijo, prostovoljci in uporabniki.
  • Razlogi za konflikte in odzivanje posameznikov na konfliktne situacije.
  • Razumevanje potreb vseh vključenih v konflikt.
  • Empatija in samoempatija.
  • Kako (pomagati) vzpostavljati dialog v težavnih situacijah?
  • Kako povedati neprijetno stvar na povezovalen način?
  • Kako ustvariti okolje, ki bo spodbujalo dobro sodelovanje?


Kraj in datum: 4.11.2020 med 9. in 15. uro v prostorih Slovenske filantropije v Mariboru, Partizanska cesta 29a, 2000 Maribor.


Število udeležencev na izobraževanju je omejeno, zato pohitite s prijavami. Prijavite se preko prijavnice ali kontaktnega obrazca


Izobraževanje je brezplačno. Na izobraževanje se lahko prijavita največ 2 udeleženca iz iste organizacije. Prednost pri prijavi bodo imeli udeleženci iz organizacij v Mariboru in njegove okolice. Za več informacij glede izobraževanja smo vam na voljo na usposabljanja@filantropija.org.


Slovenska filantropija si pridržuje pravico, da izobraževanje v primeru premajhnega števila prijav odpove.TERMINI IZOBRAŽEVANJ

PRIJAVA NA ENOVICE

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov. Želite prejemati Prostovoljske e-novice? Vpišite vaš e-mail:KONTAKT

01 433 40 24

info@filantropija.org

www.filantropija.org

Vsak delavnik od 8h do 16h


Spletna stran www.prostovoljstvo.org je projekt Slovenske filantropije, nosilke Slovenske mreže prostovoljskih organizacij. Na enem mestu posameznikom, prostovoljskim organizacijam in širši javnosti predstavljamo vse pomembne novice na področju prostovoljstva. Z razvitim informacijskim sistemom povezujemo zainteresirane prostovoljce in prostovoljske organizacije. Vsebine novic, dogodkov in prostovoljskih del prispevajo članice Slovenske mreže prostovoljskih organizacij.

© 2022 Slovenska filantropija. Vse pravice pridržane. | Politika zasebnosti | Piškotki