PRIJAVA
LOOKING FOR VOLUNTEERING OPPORTUNITIES?    

TEMATSKA USPOSABLJANJA

Vas zanima pridobivanje novih veščin, osebnostna rast in izboljšanje svojega delovanja na različnih področjih znotraj prostovoljstva?

 

Slovenska filantropija ponuja nabor tematskih izobraževanj za prostovoljce. Izobraževanja odgovarjajo na najrazličnejše izzive, vse od širše zastavljenih družbenih tem (medgeneracijsko sodelovanje, migracije in medkulturnost) do tem, relevantnih za izboljšanje svoje vloge in delovanja znotraj opravljanja prostovoljskega dela ali mentorstva prostovoljcem (komunikacija, vodenje skupin, reševanje konfliktov). 

 

Tematskih izobraževanj se udeležujejo prostovoljci ter mentorji in koordinatorji prostovoljcev, obravnavane teme pa niso uporabne le pri prostovoljskem delu, temveč so koristne za splošno osebnostno rast in izboljšanje komunikacijskih veščin. Izkušeni in strokovno usposobljeni voditelji pripravljajo in podajajo teme na način, da so za udeležence razumljive, interaktivne in uporabne v praksi. Izobraževanja so zasnovana po metodah izkustvenega učenja, vsi udeleženci pa so vabljeni k raziskovanju in izmenjavi izkušenj.

 

fortytwo-MDu-53qRVr4-unsplash

 

Tematska izobraževanja, ki jih izvajamo, so:

  • Socialne, ustvarjalne in gibalne metode za boljše delo s skupinami,
  • Vodenje skupine in skupinska dinamika,
  • Priprava in vodenje delavnic,
  • Komunikacija - Vir dobrih odnosov, 
  • Krepitev kompetenc za prostovoljsko delo s posameznikom,
  • Medgeneracijsko prostovoljstvo.

 

Tematike sproti oblikujemo tako, da z njimi odgovarjamo na aktualne družbene izzive.

 

Vsa trenutno razpisana izobraževanja so objavljena med termini. Slovenska filantropija si pridružuje pravico, da usposabljanje v primeru premajhnega števila prijav odpove.

 

Za vaša vprašanja in informacije se lahko obrnete na Vesno Strlič, na telefonski številki 01 433 40 24 ali na e-naslovu usposabljanja@filantropija.org.

 

TERMINI IZOBRAŽEVANJ

 

PRIJAVA NA E-NOVICE

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov. Želite prejemati Prostovoljske e-novice? Vpišite vaš e-mail:KONTAKT

01 433 40 24

info@filantropija.org

www.filantropija.org

Vsak delavnik od 8h do 16h
Spletna stran www.prostovoljstvo.org je projekt Slovenske filantropije, nosilke Slovenske mreže prostovoljskih organizacij. Na enem mestu posameznikom, prostovoljskim organizacijam in širši javnosti predstavljamo vse pomembne novice na področju prostovoljstva. Z razvitim informacijskim sistemom povezujemo zainteresirane prostovoljce in prostovoljske organizacije. Vsebine novic, dogodkov in prostovoljskih del prispevajo članice Slovenske mreže prostovoljskih organizacij.

© 2023 Slovenska filantropija. Vse pravice pridržane. | Politika zasebnosti | Piškotki