Print header

Mladim prostovoljcem prijazna organizacija

Strokovnjaki z različnih področij ugotavljajo, da odraščajoče generacije potrebujejo izkušnje sodelovanja, povezovanja in prizadevanja za skupno dobro, saj so življenjske zgodbe mladih usmerjene predvsem v doseganje osebnega uspeha. K temu jih spodbujajo tako šola kot starši, neformalna vrstniška skupina in lokalna skupnost sta postali praviloma povsem obrobna dejavnika.

Prostovoljske organizacije in organizacije s prostovoljskim programom imajo  zato izjemno pomembno vlogo, v kateri lahko bistveno pripomorejo k boljši socializaciji otrok in mladih, s tem pa k bolj solidarni družbi prihodnosti.

Pridobite znak »Mladim prostovoljcem prijazna organizacija«

Znak pomeni, da prostovoljska organizacija/organizacija s prostovoljskim programom ravna v skladu z Zakonom o prostovoljstvu in zna dobro mentorsko poskrbeti za mlade, ki še niso dopolnili 18 let. Iskalnik organizacij na tej strani omogoča vpogled v seznam organizacij, ki so znak pridobile. Povabila, ki so namenjena izključno mladoletnim prostovoljcem, bodo prejemale samo organizacije s pridobljenim znakom.

Pridobite ga s podpisom IZJAVE.

Vprašanja glede pridobitve znaka mladim prostovoljcem prijazna organizacija naslovite na slovenska@filantropija.org, 01 433 40 24.

Prijava na e-novice

Prijava na e-novice

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov:

Prijavi se

Slovenska filantropija FIHO
mddsz MJU
Euskladi.si Creatim Ržišnik Perc
Dostavljalec
Copyright © 2021 Slovenska filantropija, vse pravice pridržane | Politika varovanja zasebnosti | PiškotkiProdukcija: Creatim