Print header

Postanite del mreže

Postopek vključitve v Slovensko mrežo prostovoljskih organizacij:

Podpisano izjavo pošljite na naslov Slovenske filantropije, Cesta Dolomitskega odreda 11, 1000 Ljubljana ali skenirano po e-pošti na slovenska@filantropija.org.

Kaj bomo storili mi?

Po prejemu podpisane pristopne izjave vam bomo poslali geslo, s katerim lahko vpišete in kasneje ažurirate podatke o svoji organizaciji ter vpisujete in seveda tudi brišete novice, dogodke in potrebe po prostovoljcih (prostovoljska dela) svoje organizacije.

V primeru, da se najprej opravite spletno registracijo dobite samo elektronsko sporočilo in prošnjo za podpis pristopne izjave. Dostop do svojih podatkov na www.prostovoljstvo.org urejate s podatki, s katerimi ste se registrirali: elektronski naslov in geslo.

Če nimate možnosti dostopa do interneta in dela z njim, bomo za vpis in aktualnost objav o vaši organizaciji skrbeli mi, vendar nam boste morali sporočiti vse potrebne podatke in nas redno obveščati o spremembah.

Prijava na e-novice

Prijava na e-novice

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov:

Prijavi se

Slovenska filantropija FIHO
mddsz MJU
Euskladi.si Creatim Ržišnik Perc
Dostavljalec
Copyright © 2021 Slovenska filantropija, vse pravice pridržane | Politika varovanja zasebnosti | PiškotkiProdukcija: Creatim