PRIJAVA
LOOKING FOR VOLUNTEERING OPPORTUNITIES?    

Iskalnik organizacij

Naziv organizacijeDivje ptice IPG12091
LokacijaVrhnika
Telefon

Namen ustanovitve zavoda (v nadaljevanju inštituta) je umetniška, raziskovalna in izobraževalna dejavnost na področju plesa in giba. Inštitut si prizadeva za širjenje kulture gibanja, približevanje in informiranje širše javnosti o sodobnem plesu in umetnosti ter opolnomočenje za delovanje in izražanje znotraj omenjenih področij; spodbujanje ustvarjalnosti, ustvarjalno-raziskovalno delovanje ter odzivanje na družbene realnosti; spodbujanje aktivne udeležbe različnih družbenih skupin ter medgeneracijsko povezovanje; ukvarjanje z vprašanji kritičnega in etičnega poučevanja, zdravja in dolgoživosti na raznolikih gibalnih kariernih področjih ter predanost kontinuiranemu raziskovanju, pedagogiki in procesom gibalno-plesnega izobraževanja; ter za razvoj in kulturo dialoga.

Inštitut svoj namen dosega s pomočjo izvajanja različnih dejavnosti, kot so organiziranje, produciranje in izvajanje projektov; sodelovanje z drugimi organizacijami, ki si lahko pomagajo z dejavnostmi Inštituta za ples in gib; združevanje in spodbujanje ustvarjalnih načinov sodelovanj družbeno odgovornih posameznic in posameznikov, ki delujejo na področju umetnosti, somatskih praks, vzgoje in izobraževanja ter na drugih za delovanje inštituta relevantnih področjih; zavzemanje za raziskovalno-umetniške izmenjave z organizacijami in posamezniki doma in v tujini; organiziranje in izvajanje usposabljanj članov in članic ter drugih zainteresiranih za področja, na katerih inštitut deluje; pripravljanje, urejanje in zbiranje raziskovalnega gradiva, ki pripomore k doseganju ciljev inštituta; pripravljanje izobraževalnih in drugih materialov, ki prispevajo k doseganju ciljev inštituta.

Naslov:
Gradišče 16
1360 Vrhnika

Kontakt:
Tina Benko
T: 030331317
E: t.benko91@gmail.com

Področja delovanja:
Kultura in umetnost

Šport in rekreacija

Vzgoja in izobraževanje

PRIJAVA NA E-NOVICE

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov. Želite prejemati Prostovoljske e-novice? Vpišite vaš e-mail:KONTAKT

01 433 40 24

info@filantropija.org

www.filantropija.org

Vsak delavnik od 8h do 16h
Spletna stran www.prostovoljstvo.org je projekt Slovenske filantropije, nosilke Slovenske mreže prostovoljskih organizacij. Na enem mestu posameznikom, prostovoljskim organizacijam in širši javnosti predstavljamo vse pomembne novice na področju prostovoljstva. Z razvitim informacijskim sistemom povezujemo zainteresirane prostovoljce in prostovoljske organizacije. Vsebine novic, dogodkov in prostovoljskih del prispevajo članice Slovenske mreže prostovoljskih organizacij.

© 2024 Slovenska filantropija. Vse pravice pridržane. | Politika zasebnosti | Piškotki