PRIJAVA
LOOKING FOR VOLUNTEERING OPPORTUNITIES?    

Iskalnik organizacij

Naziv organizacijeAlpsko društvo Stratus12121
LokacijaMaribor
Telefon040 648 444

O nas……

Smo ena od vodilnih organizacij v Sloveniji na področjih gorniškega izobraževanja.Vsako leto izpeljemo več kot 40 različnih tečajev, delavnic, seminarjev in taborov,
na katerih vas poučimo o »varnem gorništvu« poleti ali v zasneženih gorah.Naša izobraževanja vodijo in izvajajo inštruktorji, vaditelji ali vodniki z visokim nivojem strokovnega znanja. Nudimo najrazličnejše vrste izobraževanj, ki jih dopolnimo s praktičnimi turami, da pridobljeno znanje uporabimo takoj, na terenu, v gorah ali stenah. Od leta 2015 smo člani Planinske zveze Slovenije (PZS).

Postani tudi ti član Alpskega društva Stratus ter postavi svoje planinsko-hribovsko gorniško-feratarsko-plezalno-turnosmučarsko-planinsko znanje na višji nivo. 

Naslov:
Gosposvetska 51
2000 Maribor

Kontakt:
Silvo Babič
T: 040 648 444
E: drustvo.stratus@gmail.com

Splet:
www.drustvo-stratus.si
Področja delovanja:
Šport in rekreacija

Vzgoja in izobraževanje

PRIJAVA NA E-NOVICE

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov. Želite prejemati Prostovoljske e-novice? Vpišite vaš e-mail:KONTAKT

01 433 40 24

info@filantropija.org

www.filantropija.org

Vsak delavnik od 8h do 16h
Spletna stran www.prostovoljstvo.org je projekt Slovenske filantropije, nosilke Slovenske mreže prostovoljskih organizacij. Na enem mestu posameznikom, prostovoljskim organizacijam in širši javnosti predstavljamo vse pomembne novice na področju prostovoljstva. Z razvitim informacijskim sistemom povezujemo zainteresirane prostovoljce in prostovoljske organizacije. Vsebine novic, dogodkov in prostovoljskih del prispevajo članice Slovenske mreže prostovoljskih organizacij.

© 2024 Slovenska filantropija. Vse pravice pridržane. | Politika zasebnosti | Piškotki