PRIJAVA
LOOKING FOR VOLUNTEERING OPPORTUNITIES?    

Iskalnik organizacij

Naziv organizacijeDruštvo DŠN12781
LokacijaMaribor
Telefon040358360

Društvo je prostovoljno, samostojno, nepridobitno, nepolitično in nereligiozno združenje fizičnih oseb, ki jih druži študij biologije in ekologije z naravovarstvom, zanimanje za problematiko študija biologije in ekologije z naravovarstvom ali dejavnosti, povezane z biologijo.

 

Namen društva je, da spodbuja raziskovalne, študijske in ob študijske dejavnosti študentov biologije in ekologije z naravovarstvom Fakultete za naravoslovje in matematiku Univerze v Mariboru ter tako prispeva k razvoju biologije in ekologije v Republiki Sloveniji.

Naslov:
Koroška cesta 160
2000 Maribor

Kontakt:
Ana Skledar
T: 040358360
E: ana.skledar00@gmail.com

Splet:
https://drustvo-dsn.si/
Področja delovanja:
Narava in živali

Vzgoja in izobraževanje

Otroci in mladi

PRIJAVA NA E-NOVICE

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov. Želite prejemati Prostovoljske e-novice? Vpišite vaš e-mail:KONTAKT

01 433 40 24

info@filantropija.org

www.filantropija.org

Vsak delavnik od 8h do 16h
Spletna stran www.prostovoljstvo.org je projekt Slovenske filantropije, nosilke Slovenske mreže prostovoljskih organizacij. Na enem mestu posameznikom, prostovoljskim organizacijam in širši javnosti predstavljamo vse pomembne novice na področju prostovoljstva. Z razvitim informacijskim sistemom povezujemo zainteresirane prostovoljce in prostovoljske organizacije. Vsebine novic, dogodkov in prostovoljskih del prispevajo članice Slovenske mreže prostovoljskih organizacij.

© 2024 Slovenska filantropija. Vse pravice pridržane. | Politika zasebnosti | Piškotki