PRIJAVA
LOOKING FOR VOLUNTEERING OPPORTUNITIES?    

Iskalnik organizacij

Naziv organizacijeDruštvo Junaki 3. Nadstropja13341
Lokacijaljubljana
Telefon040882524

Junaki 3. nadstropja so otroci, ki se ali so se zdravili na hemato-onkološkem oddelku v 3. nadstropju Pediatrične klinike v Ljubljani. To so otroci z rakom.  

Društvo Junaki 3. nadstropja je društvo staršev otrok, obolelih za rakom. V njihovem prikrajšanem otroštvu jim pomagamo. Z izkušnjami in voljo nudimo oporo tudi družinam, ki stopajo po poti, katero smo prehodili sami. Naše naloge so torej predvsem finančna, socialna in psihološka pomoč Junakom in njihovim družinam med in po zdravljenju te zahrbtne bolezni.

Društvo je povsem neprofitno in odvisno od pomoči dobrih ljudi. Vsa sredstva namenjamo za izboljšanje življenja otrok z rakom in njihovih družin – na vseh področjih (bolnišnična obravnava, finančni in psihosocialni položaj družin obolelih otrok, ozaveščanje in detabuizacija bolezni, ipd.).

Društvo vodimo starši Junakov 3. nadstropja, ki smo se odločili, da nekaj svojega prostega časa namenimo za pomoč družinam otrok z rakom. Vsi smo prostovoljci.

Naslov:
Trzaska cesta, 2
1000 ljubljana

Kontakt:
Eva Mihovec
T: 040882524
E: drustvo@junaki3nadstropja.si

Splet:
www.junaki3nadstropja.si

Področja delovanja:
Zdravje

Otroci in mladi

PRIJAVA NA E-NOVICE

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov. Želite prejemati Prostovoljske e-novice? Vpišite vaš e-mail:KONTAKT

01 433 40 24

info@filantropija.org

www.filantropija.org

Vsak delavnik od 8h do 16h
Spletna stran www.prostovoljstvo.org je projekt Slovenske filantropije, nosilke Slovenske mreže prostovoljskih organizacij. Na enem mestu posameznikom, prostovoljskim organizacijam in širši javnosti predstavljamo vse pomembne novice na področju prostovoljstva. Z razvitim informacijskim sistemom povezujemo zainteresirane prostovoljce in prostovoljske organizacije. Vsebine novic, dogodkov in prostovoljskih del prispevajo članice Slovenske mreže prostovoljskih organizacij.

© 2024 Slovenska filantropija. Vse pravice pridržane. | Politika zasebnosti | Piškotki