PRIJAVA
LOOKING FOR VOLUNTEERING OPPORTUNITIES?    

Iskalnik organizacij

Naziv organizacijeAmnesty International Slovenije2592
LokacijaLjubljana
Telefon01 426 93 77

Amnesty International je globalno gibanje dveh milijonov članov in podpornikov ter več kot petih milijonov aktivistov, ki se skupaj zavzemajo za človekove pravice. Amnesty International je neodvisna od vlad, političnih ideologij, ekonomskih interesov ali religij, financira se večinoma iz članarin in donacij podpornikov. Že od leta 1988 izvajamo kampanje za človekove pravice: izpostavljamo kršitve, učimo o človekovih pravicah, lobiramo oblasti in mobiliziramo ljudi, da s peticijami in apeli ter drugimi oblikami pritiska od oblasti zahtevajo, naj prenehajo kršiti človekove pravice. Naše delo je neodvisno od države, korporacij in podjetij ter verskih organizacij. Povezujemo okoli 10.000 članov in podpornikov, številne prostovoljke in prostovoljce ter majhno ekipo zaposlenih.

 

Pomagate nam lahko organizirati javno akcijo (načrtujete aktivnosti, organizirate ekipo, zasnujete in pripravite materiale … in še ogromno nujno potrebnih opravil), sodelujete na javni akciji ali prireditvi (pomagate postaviti stojnico ali šotor in pripraviti vse materiale, ustavljate in seznanjate mimoidoče s ciljem akcije ter jih prosite za podpis peticije ali apela), na akcijah, dogodkih in prireditvah fotografirate ali snemate dogajanje z videokamero (fotografije in videoposnetke objavimo na spletni strani, družbenih omrežjih, v reviji Akcija ali v različnih gradivih, ki jih izdajamo), oblikujete fotografije ali montirate videoposnetke, izvajate delavnice in vodite predavanja na temo učenja človekovih pravic po OŠ in SŠ po vsej Sloveniji in tako pridobite dragocene izkušnje iz javnega nastopanja, motiviranja mladih ter priprave pedagoških materialov, prevajate novice in druga besedila, ki jih dobimo z mednarodnega sekretariata Amnesty Internatio

Naslov:
Dunajska 5
1000 Ljubljana

Kontakt:
Metka Naglič
T: 01 426 93 77
E: amnesty@amnesty.si

Splet:
www.amnesty.si
Socialna omrežja:
01
426
93
65

Področja delovanja:
Človekove pravice

PRIJAVA NA E-NOVICE

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov. Želite prejemati Prostovoljske e-novice? Vpišite vaš e-mail:KONTAKT

01 433 40 24

info@filantropija.org

www.filantropija.org

Vsak delavnik od 8h do 16h
Spletna stran www.prostovoljstvo.org je projekt Slovenske filantropije, nosilke Slovenske mreže prostovoljskih organizacij. Na enem mestu posameznikom, prostovoljskim organizacijam in širši javnosti predstavljamo vse pomembne novice na področju prostovoljstva. Z razvitim informacijskim sistemom povezujemo zainteresirane prostovoljce in prostovoljske organizacije. Vsebine novic, dogodkov in prostovoljskih del prispevajo članice Slovenske mreže prostovoljskih organizacij.

© 2024 Slovenska filantropija. Vse pravice pridržane. | Politika zasebnosti | Piškotki