PRIJAVA
LOOKING FOR VOLUNTEERING OPPORTUNITIES?    

Iskalnik organizacij

Naziv organizacijeBeli obroč Slovenije2598
LokacijaLjubljana
Telefon01 430 54 90, 040 77

Z majhnimi dejanji lahko naredimo velike spremembe in tistim, ki potrebujejo našo pomoč, pomagamo na poti v svetlejšo prihodnost.

Beli obroč Slovenije je humanitarna organizacija, ki deluje v javnem interesu. Temeljno poslanstvo društva je nudenje pravne, psihosocialne in materialne pomoči žrtvam kaznivih dejanj, obveščanje in osveščanje javnosti o nasilju, enakosti spolov, preventivno delovanje, izobraževanje strokovnih delavcev, ki delajo z žrtvami.

Javnost obveščamo o spektru pomoči, sodelujemo pri pripravi zakonodajnih predlogov za izboljšanje položaja žrtev, se povezujemo z vladnimi in nevladnimi organizacijami ter sorodnimi društvi doma in v tujini.

Društvo je že izpeljalo veliko akcij pomoči otrokom in odraslim, ki so žrtve kaznivih dejanj. Dnevno prejmemo veliko sporočil in klicev na pomoč. Vsem poskušamo pomagati po najboljših močeh.

S pomočjo donacije smo leta 2009 na sedežu društva v Ljubljani odprli prvo prijazno sobo v Ljubljani. Namenjena je pogovoru z otroki, žrtvami kaznivih dejanj, in izvajanju stikov pod nadzorom.

Društvo ima poleg sedeža v Ljubljani še enote v Kopru, Celju, Velenju in Slovenskih Konjicah. 

Naslov:
Cigaletova 7
1000 Ljubljana

Kontakt:
Igor Šoltes, predsednik
T: 040 772 222
E: beliobroc@gmail.com

Splet:
www.beliobroc.si
Socialna omrežja:
/

Področja delovanja:
Človekove pravice

Vzgoja in izobraževanje

PRIJAVA NA E-NOVICE

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov. Želite prejemati Prostovoljske e-novice? Vpišite vaš e-mail:KONTAKT

01 433 40 24

info@filantropija.org

www.filantropija.org

Vsak delavnik od 8h do 16h
Spletna stran www.prostovoljstvo.org je projekt Slovenske filantropije, nosilke Slovenske mreže prostovoljskih organizacij. Na enem mestu posameznikom, prostovoljskim organizacijam in širši javnosti predstavljamo vse pomembne novice na področju prostovoljstva. Z razvitim informacijskim sistemom povezujemo zainteresirane prostovoljce in prostovoljske organizacije. Vsebine novic, dogodkov in prostovoljskih del prispevajo članice Slovenske mreže prostovoljskih organizacij.

© 2024 Slovenska filantropija. Vse pravice pridržane. | Politika zasebnosti | Piškotki