PRIJAVA
LOOKING FOR VOLUNTEERING OPPORTUNITIES?    

Iskalnik organizacij

Naziv organizacijeCenter za pomoč na domu Maribor2612
LokacijaMaribor
Telefon02 235 05 20

Center za pomoč na domu Maribor, katerega ustanoviteljica je Mestna občina Maribor je ustanovljen za izvajanje dejavnosti pomoči družini na domu v obliki socialne oskrbe na domu in drugih spremljajočih dejavnosti ter socialnovarstvenih programov.

Pomoč na domu je namenjena upravičencem, ki imajo zagotovljene bivalne in druge pogoje za življenje v svojem domačem bivalnem okolju, vendar se zaradi starosti, invalidnosti ali kronične bolezni ne morejo oskrbovati ali negovati sami, pri čemer pa njihovi svojci take oskrbe ne zmorejo ali zanjo nimajo možnosti. Vsak dan strmimo za dvig kakovosti življenja uporabnikov pomoči na domu, zato vključujemo prostovoljce vseh starostnih skupin, da skupaj ustvarjamo bližino, ki rojeva nova zaupanja.

Prostovoljsko delo zajema druženje, kot je pogovor, poslušanje, sprehajanje, pomoč pri vsakdanjih opravkih, igralne, ustvarjalne, umetniške in druge dejavnosti v sklopu programa. Z vključitvijo prostovoljcev v program naredimo velik korak za uporabnike, saj jim omogočamo zadovoljevanje potreb po medčloveških odnosih, za prostovoljce pa je to priložnost za spoznavanje življenja uporabnikov ter pridobivanje dragocenih osebnih izkušenj, spretnosti, talentov, veščin in morebitno poklicno usmerjanje. 

 

Naslov:
Trubarjeva ulica 27
2000 Maribor

Kontakt:
Nina Pleteršek
T: 030 608 104
E: nina.pletersek@pomocnadomu.eu

Splet:
https://pomocnadomu.eu/
Področja delovanja:
Ranljive skupine

Zdravje

Starejši

PRIJAVA NA E-NOVICE

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov. Želite prejemati Prostovoljske e-novice? Vpišite vaš e-mail:KONTAKT

01 433 40 24

info@filantropija.org

www.filantropija.org

Vsak delavnik od 8h do 16h
Spletna stran www.prostovoljstvo.org je projekt Slovenske filantropije, nosilke Slovenske mreže prostovoljskih organizacij. Na enem mestu posameznikom, prostovoljskim organizacijam in širši javnosti predstavljamo vse pomembne novice na področju prostovoljstva. Z razvitim informacijskim sistemom povezujemo zainteresirane prostovoljce in prostovoljske organizacije. Vsebine novic, dogodkov in prostovoljskih del prispevajo članice Slovenske mreže prostovoljskih organizacij.

© 2024 Slovenska filantropija. Vse pravice pridržane. | Politika zasebnosti | Piškotki