PRIJAVA
LOOKING FOR VOLUNTEERING OPPORTUNITIES?    

Iskalnik organizacij

Naziv organizacijeDom starejših Logatec2668
LokacijaLogatec
Telefon01 750 80 80

Dom starejših Logatec je javni socialno varstveni zavod, namenjen institucionalnemu varstvu starejših oseb. Prve stanovalce smo sprejeli leta 2001. V našem Domu zagotavljamo osnovno in socialno oskrbo ter zdravstveno varstvo. Bivanje omogočamo osebam, ki zaradi starosti ali drugih pojavov, ki spremljajo starost, niso sposobne za samostojno življenje doma in zato potrebujejo manjši ali večji obseg osebne pomoči. Namenjen je tudi osebam z najzahtevnejšimi starostnimi, zdravstvenimi težavami, ki v celoti potrebujejo neposredno osebno pomoč. V Domu imamo skupno 164 postelj. Glede na psihofizično stane posameznika imajo stanovalci možnost bivanja v enoposteljnih, dvoposteljnih ali triposteljnih sobah.
Na nas se lahko obrnejo starejši, kot tudi njihovi svojci, ki potrebujejo pomoč v obliki informacij, nasveta povezanega z bivanjem v domu ali doma. Poleg osnovne dejavnosti Dom zagotavlja tudi dodatne storitve, ki jih potrebujejo starejši: razvoz kosil, izposojo medicinsko tehničnih pripomočkov, svetovanje. O njih se lahko posvetujejo s strokovnjaki v Domu.

Naslov:
Gobčeva 8A
1370 Logatec

Kontakt:
Mojca Tuljak
T: 01/ 750 80 86
E: mojca.tuljak@ds-logatec.si

Splet:
www.ds-logatec.si
Socialna omrežja:
(01)
750
80
90

Področja delovanja:
Ranljive skupine

PRIJAVA NA E-NOVICE

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov. Želite prejemati Prostovoljske e-novice? Vpišite vaš e-mail:KONTAKT

01 433 40 24

info@filantropija.org

www.filantropija.org

Vsak delavnik od 8h do 16h
Spletna stran www.prostovoljstvo.org je projekt Slovenske filantropije, nosilke Slovenske mreže prostovoljskih organizacij. Na enem mestu posameznikom, prostovoljskim organizacijam in širši javnosti predstavljamo vse pomembne novice na področju prostovoljstva. Z razvitim informacijskim sistemom povezujemo zainteresirane prostovoljce in prostovoljske organizacije. Vsebine novic, dogodkov in prostovoljskih del prispevajo članice Slovenske mreže prostovoljskih organizacij.

© 2024 Slovenska filantropija. Vse pravice pridržane. | Politika zasebnosti | Piškotki