PRIJAVA
LOOKING FOR VOLUNTEERING OPPORTUNITIES?    

Iskalnik organizacij

Naziv organizacijeDruštvo Duh časa2697
LokacijaLjubljana
Telefon068 154 063

Društvo za trajnostni razvoj Duh časa deluje od januarja 2010. Druženje je spodbudila serija dokumentarnih filmov Zeitgeist, avtorja Petra Josepha in The Venus Project, vizionarsko delo inženirja Jacquea Fresca. Prva pobuda je dala idejo za ime, o drugi pa širimo informacije v našem prostoru in smo promotorji projekta Venus v Sloveniji. Društvo je registrirano v Ljubljani, a člani prihajamo iz vseh koncev Slovenije. Mnogi med nami so zelo aktivni člani družbe in sodelujejo tudi z drugimi organizacijami in pobudami, kar pomembno bogati tudi našo skupnost. 

 

Naša vizija je aktivno sodelovati pri razvoju trajnostne in sonarave družbe. “Na virih osnovano gospodarstvo” (ang. Resource-based economy) vidimo kot enega ključnih konceptov za prihodnost. Naši osnovni dejavnosti sta informiranje in razvoj konkretnih in sistemskih rešitev v tem duhu.

 

Organiziramo dogodke kot so predavanja, predvajanja filmov, festivali, sodelujemo na prireditvah drugih okoljskih in humanitarnih organizacij ipd. Septembra 2012 smo izvedli Zd

Naslov:
Trubarjeva cesta 72
1000 Ljubljana

Kontakt:
Simona Knavs
T: 068 154 063
E: simona.knavs@duh-casa.si

Splet:
http://www.duh-casa.si
Socialna omrežja:
/

Področja delovanja:
Ranljive skupine
Narava in živali
Vzgoja in izobraževanje

PRIJAVA NA E-NOVICE

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov. Želite prejemati Prostovoljske e-novice? Vpišite vaš e-mail:KONTAKT

01 433 40 24

info@filantropija.org

www.filantropija.org

Vsak delavnik od 8h do 16h
Spletna stran www.prostovoljstvo.org je projekt Slovenske filantropije, nosilke Slovenske mreže prostovoljskih organizacij. Na enem mestu posameznikom, prostovoljskim organizacijam in širši javnosti predstavljamo vse pomembne novice na področju prostovoljstva. Z razvitim informacijskim sistemom povezujemo zainteresirane prostovoljce in prostovoljske organizacije. Vsebine novic, dogodkov in prostovoljskih del prispevajo članice Slovenske mreže prostovoljskih organizacij.

© 2024 Slovenska filantropija. Vse pravice pridržane. | Politika zasebnosti | Piškotki