PRIJAVA
LOOKING FOR VOLUNTEERING OPPORTUNITIES?    

Iskalnik organizacij

Naziv organizacijeDruštvo Mozaik2720
LokacijaMurska Sobota
Telefon02 526 16 90

Društvo Mozaik je humanitarno, prostovoljno, samostojno in nepridobitno združenje, ki si že od leta 2003 prizadeva za povezovanje in uresničevanje potreb ranljivih družbenih skupin v Pomurju. Z razvojem socialnega podjetništva uspešno skrbimo za vključevanje ranljivih družbenih skupin na podlagi njihovega usposabljanja in zaposlovanja v razvojno perspektivnih dejavnostih ter prispevamo k višji kvaliteti življenja v lokalni skupnosti. 

Izvajamo več socialnovarstvenih programov, projekte in programe na področju medgenercijkega sodelovanja in starejših, brezdomstva ter pomoči ranljivim skupinam. Izvajamo socialno aktivacijo, skrbimo za delovno vključevanje in razvoj socialnega podjetništva, programe delovnih usposabljanj in zaposlitvene programe ter programe trajnih oblik zaposlovanja. Aktivni smo na področju varovanja okolja in krožnega gospodarstva.

Naslov:
Slomškova ulica 49
9000 Murska Sobota

Kontakt:
Sonja Šavel, vodja programa Pomoč na vratih
T: 070 336 663
E: pomocnavratih@gmail.com

Splet:
https://www.mozaik-drustvo.si/
Socialna omrežja:
(02)
526
16
90

Področja delovanja:
Ranljive skupine
Narava in živali
Zdravje
Otroci in mladi
Starejši
Tujci

PRIJAVA NA E-NOVICE

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov. Želite prejemati Prostovoljske e-novice? Vpišite vaš e-mail:KONTAKT

01 433 40 24

info@filantropija.org

www.filantropija.org

Vsak delavnik od 8h do 16h
Spletna stran www.prostovoljstvo.org je projekt Slovenske filantropije, nosilke Slovenske mreže prostovoljskih organizacij. Na enem mestu posameznikom, prostovoljskim organizacijam in širši javnosti predstavljamo vse pomembne novice na področju prostovoljstva. Z razvitim informacijskim sistemom povezujemo zainteresirane prostovoljce in prostovoljske organizacije. Vsebine novic, dogodkov in prostovoljskih del prispevajo članice Slovenske mreže prostovoljskih organizacij.

© 2023 Slovenska filantropija. Vse pravice pridržane. | Politika zasebnosti | Piškotki