PRIJAVA
LOOKING FOR VOLUNTEERING OPPORTUNITIES?    

Iskalnik organizacij

Naziv organizacijeDruštvo »POT« - Pomoč zasvojenim od nedovoljenih drog in njihovim bližnjim Ilirska Bistrica2730
LokacijaIlirska Bistrica
Telefon05 710 06 25; 041 60

Društvo Pot je nevladna, neprofitna organizacija, ki deluje v javnem interesu. Namen programa je nuditi oporo in pomoč osebam, ki imajo težave zaradi uživanja nedovoljenih drog in njihovim bližnjim; pomoč pri integraciji v socialno okolje tistim, ki so zaključili višjepražne programe in  oblikovati strpnejši odnos družbe do ljudi, ki imajo težave zaradi uživanja nedovoljenih drog.

Cilji programa so informiranje o škodljivih posledicah uživanja nedovoljenih drog uživalcev drog, njihovih staršev ter širše družbe; pomoč uporabnikom pri vključevanju v višjepražne programe; preventivno delo z mladimi; vrstniška samopomoč; vključevanje uporabnikov programa v dejavnosti prostega časa, ki jih izvajamo; vključevanje uporabnikov v iskanje zaposlitve, vzpodbujanje in pomoč pri nadaljevanju prekinjenega šolanja  in spodbujanje nadaljnjega  izobraževanja.

Naslov:
Levstikova 3
6250 Ilirska Bistrica

Kontakt:
Romano Brozina
T: 05 710 06 25, 051 341 003
E: pot@kabelnet.net

Področja delovanja:
Ranljive skupine

PRIJAVA NA E-NOVICE

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov. Želite prejemati Prostovoljske e-novice? Vpišite vaš e-mail:KONTAKT

01 433 40 24

info@filantropija.org

www.filantropija.org

Vsak delavnik od 8h do 16h
Spletna stran www.prostovoljstvo.org je projekt Slovenske filantropije, nosilke Slovenske mreže prostovoljskih organizacij. Na enem mestu posameznikom, prostovoljskim organizacijam in širši javnosti predstavljamo vse pomembne novice na področju prostovoljstva. Z razvitim informacijskim sistemom povezujemo zainteresirane prostovoljce in prostovoljske organizacije. Vsebine novic, dogodkov in prostovoljskih del prispevajo članice Slovenske mreže prostovoljskih organizacij.

© 2024 Slovenska filantropija. Vse pravice pridržane. | Politika zasebnosti | Piškotki