PRIJAVA
LOOKING FOR VOLUNTEERING OPPORTUNITIES?    

Iskalnik organizacij

Naziv organizacijeCONA Korak, Skupnostni programi za mlade, CSD Ljubljana3110
LokacijaLjubljana
Telefon040 777 885

CONA Korak se nahaja v Fužinah in je dnevni center za starejše mladostnike s težavami v odraščanju. V program so vključeni starejši mladostniki, ki zaradi težav v odraščanju doživljajo različne psiho-socialne stiske in njihove družine. Te težave so velikokrat povezane s preteklo izkušnjo eksperimentiranja z drogami in običajno pogojene s slabšo socialno-ekonomsko situacijo družin v katerih živijo. Vsebina našega dela temelji na vsakodnevnem neformalnem druženju, pogovorih, učenju, kontinuiranem tedenskemu izvajanju delavnic (socialnih, ustvarjalnih) in športnih aktivnosti, izletih in taborih.

Vključenost v program je anonimna in brezplačna.

Program je odprt od ponedeljka do četrtka od 9.00 do 17.00 in ob petkih od 9.00 do 16.00. Za več informacij nas pokličite, nam pošljite e-pošto ali pa nas obiščite v prostorih CONE na Preglovem trgu 15, v prvem nadstropju.

Naslov:
Preglov trg 15
1000 Ljubljana

Kontakt:
Tina Drovenik, Tea Kos, Staš Štrukelj
T: 040 777 885
E: korak@cona-csdlj.si

Splet:
https://www.facebook.com/conakorak/
Področja delovanja:
Ranljive skupine
Otroci in mladi

PRIJAVA NA E-NOVICE

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov. Želite prejemati Prostovoljske e-novice? Vpišite vaš e-mail:KONTAKT

01 433 40 24

info@filantropija.org

www.filantropija.org

Vsak delavnik od 8h do 16h
Spletna stran www.prostovoljstvo.org je projekt Slovenske filantropije, nosilke Slovenske mreže prostovoljskih organizacij. Na enem mestu posameznikom, prostovoljskim organizacijam in širši javnosti predstavljamo vse pomembne novice na področju prostovoljstva. Z razvitim informacijskim sistemom povezujemo zainteresirane prostovoljce in prostovoljske organizacije. Vsebine novic, dogodkov in prostovoljskih del prispevajo članice Slovenske mreže prostovoljskih organizacij.

© 2024 Slovenska filantropija. Vse pravice pridržane. | Politika zasebnosti | Piškotki