PRIJAVA
LOOKING FOR VOLUNTEERING OPPORTUNITIES?    

Iskalnik organizacij

Naziv organizacijeDruštvo "UP"3197
LokacijaLjubljana
Telefon01 434 25 70, 041 49

Društvo "UP" je bilo ustanovljeno leta 1993 in je nevladna, neprofitna in nestrankarska humanitarna organizacija, s statusom društva, ki deluje v javnem interesu na področju socialnega varstva. 

Naše poslanstvo je nuditi celostno informacijo o problemu zasvojenosti, osveščati javnost in s svojim delovanjem prispevati k reševanju tega problema. V okviru našega programa izvajamo Informacijsko pisarno, programa Podpora mladim ter Svetovalnico in "Šolo življenjskih veščin".

V programu poleg terapevtskih aktivnosti organiziramo tudi razne prostočasne aktivnosti kot so npr. celodnevni izleti v naravo, razne športne aktivnosti, obiski predstav, razstav,... družabne igre, peka palačink ipd., pri katerih je zaželeno tudi sodelovanje prostovoljcev.  

Naslov:
Kersnikova 3
1000 Ljubljana

Kontakt:
Anita Grbić
T: 041 491 447
E: drustvo.up@siol.net

Splet:
www.drustvo-up.si
Področja delovanja:
Ranljive skupine

Zdravje

Otroci in mladi

PRIJAVA NA E-NOVICE

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov. Želite prejemati Prostovoljske e-novice? Vpišite vaš e-mail:KONTAKT

01 433 40 24

info@filantropija.org

www.filantropija.org

Vsak delavnik od 8h do 16h
Spletna stran www.prostovoljstvo.org je projekt Slovenske filantropije, nosilke Slovenske mreže prostovoljskih organizacij. Na enem mestu posameznikom, prostovoljskim organizacijam in širši javnosti predstavljamo vse pomembne novice na področju prostovoljstva. Z razvitim informacijskim sistemom povezujemo zainteresirane prostovoljce in prostovoljske organizacije. Vsebine novic, dogodkov in prostovoljskih del prispevajo članice Slovenske mreže prostovoljskih organizacij.

© 2024 Slovenska filantropija. Vse pravice pridržane. | Politika zasebnosti | Piškotki