PRIJAVA
LOOKING FOR VOLUNTEERING OPPORTUNITIES?    

Iskalnik organizacij

Naziv organizacijeDruštvo bolnikov z osteoporozo Ljubljana3404
LokacijaLjubljana
Telefon

Pisalo se je leto 1997, ko je na pobudo profesorice Andreje Kocijančič skupina gospa, pod vodstvom V. Gruenfeld, Kocijančičeve ustanovila prvo društvo bolnikov z osteoporozo v Sloveniji, Društvo bolnikov z osteoporozo Ljubljana. Vodil jih je skupen cilj: narediti nekaj za tiste, ki jim je osteoporoza prekrižala pot in njihovo življenje napolnila s skrbjo in večnim strahom pred zlomi. Društvo je najprej delovalo v okviru Slovenskega osteološkega društva, ki je bilo dobro leto naš pokrovitelj, nato smo spoznali, da moramo ubrati svojo pot in se osamosvojiti.

Danes imamo svoje prostore na Potrčevi 16 v Ljubljani, kjer se z našimi članicami in člani z veseljem srečujemo vsak torek in četrtek med 10. in 12. uro.

 V svoj letni načrt vsakič znova uvrstimo druženje ter ozaveščanje in skrb za boljšo kakovost življenja naših članic in članov. Izleti, telovadba, plavanje, nordijska hoja, predavanja, kulturni popoldnevi so že naše zvezde stalnice, pripravljamo in vodimo pa tudi  več drugih dejavnosti; kar preveč, da bi naštela vse. Pri vsakodnevnem delu se, kot vedno v življenju, srečujemo tudi s težavicami in včasih večjimi težavami. Naša stalna skrb je pridobivanje denarja.
 
Načrtov za prihodnost imamo veliko. Zaposliti želimo sodelavko ali sodelavca za polovičen delovni čas, načrtujemo nove dejavnosti, želeli bi  še več zadovoljnih  članic in članov, potrebujemo dejavne sodelavce in mlade, ki bi nam pomagali…
Dobre volje in zagnanosti nam ne manjka.

Naslov:
Potrčeva 16
1000 Ljubljana

Kontakt:
Nada Superina
T: 051 318 454
E:

Področja delovanja:
Zdravje

PRIJAVA NA E-NOVICE

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov. Želite prejemati Prostovoljske e-novice? Vpišite vaš e-mail:KONTAKT

01 433 40 24

info@filantropija.org

www.filantropija.org

Vsak delavnik od 8h do 16h
Spletna stran www.prostovoljstvo.org je projekt Slovenske filantropije, nosilke Slovenske mreže prostovoljskih organizacij. Na enem mestu posameznikom, prostovoljskim organizacijam in širši javnosti predstavljamo vse pomembne novice na področju prostovoljstva. Z razvitim informacijskim sistemom povezujemo zainteresirane prostovoljce in prostovoljske organizacije. Vsebine novic, dogodkov in prostovoljskih del prispevajo članice Slovenske mreže prostovoljskih organizacij.

© 2024 Slovenska filantropija. Vse pravice pridržane. | Politika zasebnosti | Piškotki