PRIJAVA
LOOKING FOR VOLUNTEERING OPPORTUNITIES?    

Iskalnik organizacij

Naziv organizacijeDPM Šmartno ob Savi3439
LokacijaLjubljana
Telefon051 609 796

Spoštovani.

 

Društvo Prijateljev Mladine Šmartno ob Savi je ustanovljeno z namenom, da se dvigne kakovost življenja otrok in družine, da se uveljavlja in zaščiti njihove interese in zadovoljuje njihove potrebe, ter da se izboljša socialno varnost v krajih Šmartno ob Savi, Hrastje in Obrije.

 

Člani društva so predvsem krajani, ki s svojim prostovoljnim delom predvsem delujejo v dobro otrok in mladine. Član društva lahko postane vsak, ki izrazi željo postati član in podpiše pristopno izjavo z zavezo, da sprejema določila statuta društva, ter se zaveže, da se bo po njem ravnal. Višino članarine društvo še ni določilo, zato je članstvo trenutno še brezplačno. V društvo je trenutno včlanjenih 27 članov. Društvo ima svoj profil na socialnem omrežju Facebook in svojo internetno stran, preko katerih obvešča svoje člane in ostale zainteresirane o prihajajočih dogodkih.

 

Društvo se je pričelo ustanavljati septembra 2010, v marcu 2011 pa je bilo vpisano v register društev Upravne enote Ljubljana in v ZPM Moste-Polje.

Že v času ustanavljanja je društvo ves čas delovalo in sicer so se mesečno organizirale razne ustvarjalne delavnice za otroke in mladino. Še posebej smo ponosni, da je društvo v oktobru leta 2010, v sodelovanju z lokalno mladino         ( 15 - 19 let )  odigralo krajšo komedijo z naslovom Martinovo, ki je bila odigrana v župnijski dvorani. V decembru smo organizirali obisk Svetega Miklavža po hišah kateri je obdaril 57 otrok, za Polnočnico smo točili kuhano vino, v januarju izvedli risalno delavnico na temo gasilcev, v marcu 2011 pa je društvo organiziralo pustno rajanje in odziv krajanov je presegel pričakovanja društva.

V juniju smo vzporedno z gasilsko veselico priredili otroške delavnice in tobogan, da so se otroci lahko zabavali in igrali. V me

Naslov:
Cesta v Šmartno 38
1000 Ljubljana

Kontakt:
Petja Mitja
T: 051 609 796
E: info@dpm-smartnoobsavi.si

Splet:
http://www.dpm-smartnoobsavi.si/
Socialna omrežja:
/////////////

Področja delovanja:
cnd
Človekove pravice

Kultura in umetnost

Šport in rekreacija

Ranljive skupine

Vzgoja in izobraževanje

PRIJAVA NA E-NOVICE

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov. Želite prejemati Prostovoljske e-novice? Vpišite vaš e-mail:KONTAKT

01 433 40 24

info@filantropija.org

www.filantropija.org

Vsak delavnik od 8h do 16h
Spletna stran www.prostovoljstvo.org je projekt Slovenske filantropije, nosilke Slovenske mreže prostovoljskih organizacij. Na enem mestu posameznikom, prostovoljskim organizacijam in širši javnosti predstavljamo vse pomembne novice na področju prostovoljstva. Z razvitim informacijskim sistemom povezujemo zainteresirane prostovoljce in prostovoljske organizacije. Vsebine novic, dogodkov in prostovoljskih del prispevajo članice Slovenske mreže prostovoljskih organizacij.

© 2024 Slovenska filantropija. Vse pravice pridržane. | Politika zasebnosti | Piškotki