PRIJAVA
LOOKING FOR VOLUNTEERING OPPORTUNITIES?    

Iskalnik organizacij

Naziv organizacijeARS VIVA3458
LokacijaStari trg pri Ložu
Telefon041 741750

Zavod Ars Viva je ustanovljen kot profitna organizacija, ki deluje v javnem interesu in v javno dobrobit. V njem so včlanjeni številni strokovnjaki za različna področja: invalidi, umetniki, založniki, strokovnjaki za umetnostno zgodovino in kulturno dediščino, socialno delo, varstvo okolja, načrtovanje in vodenje, gledališče, itd. To zagotavlja, da zavod probleme obravnava celovito in uravnoteženo in da ni pod vplivom ene same stroke ali interesne skupine. Zavod deluje tudi neodvisno od svetovno-nazorskih prepričanj in strankarsko političnih delitev.

V kulturnem centru Zavoda ARS VIVA se zavedamo potrebnosti medkulturnega dialoga s poudarkom na trajnostnem razvoju podeželja. Naš center, ki ga s tem projektom ustanavljamo, bo zajemal, muzej z večnamenskim prostorom, galerijo, prostor za nastanitev s kapaciteto do 40 ležišč in objekt obnovljene stare hiše.

Posebno se zavzemamo za aktivno vključevanje tistih družbenih skupin, ki se težje aktivno vključujejo v mednarodne projekte. Poudarek dajemo mednarodnemu sodelovanju, saj s tem omogočamo pretok znanja preko meja in tako spodbujamo pridobivanje evropsko primerljivih znanj, spretnosti in izkušenj na različnih strokovnih in nestrokovnih področjih. Držimo se načela, da če želimo uspeti v EU se moramo, izobraževati, naučiti povezovanja in strpnosti. Z razstavami, muzejskimi aktivnostmi, izobraževalnimi delavnicami invalidov, mladih, kmetov in drugih spodbujamo ohranjevanje kulturne dediščine, opozarjamo na zgodovinske značilnosti področja Furlanije julijske krajine v Italiji, Notranjsko kraške regije v Sloveniji in Gorskem kotorju na Hrvaškem in skozi neformalen način spodbujamo zdrav način življenja in se želimo naučiti in spomniti vseh pozabljenih ročnih spretnosti.

Naslov:
Podcerkerv 24
1386 Stari trg pri Ložu

Kontakt:
Benjamin Žnidaršič
T: 041 741750
E: benjamin.znidarsic@studioproteus.si

Splet:
arsviva.znidarsic.net
Področja delovanja:
cnd
Kultura in umetnost

Šport in rekreacija

Ranljive skupine

Turizem

Narava in živali

Vzgoja in izobraževanje

Zdravje

PRIJAVA NA E-NOVICE

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov. Želite prejemati Prostovoljske e-novice? Vpišite vaš e-mail:KONTAKT

01 433 40 24

info@filantropija.org

www.filantropija.org

Vsak delavnik od 8h do 16h
Spletna stran www.prostovoljstvo.org je projekt Slovenske filantropije, nosilke Slovenske mreže prostovoljskih organizacij. Na enem mestu posameznikom, prostovoljskim organizacijam in širši javnosti predstavljamo vse pomembne novice na področju prostovoljstva. Z razvitim informacijskim sistemom povezujemo zainteresirane prostovoljce in prostovoljske organizacije. Vsebine novic, dogodkov in prostovoljskih del prispevajo članice Slovenske mreže prostovoljskih organizacij.

© 2024 Slovenska filantropija. Vse pravice pridržane. | Politika zasebnosti | Piškotki