PRIJAVA
LOOKING FOR VOLUNTEERING OPPORTUNITIES?    

Iskalnik organizacij

Naziv organizacijeDIVJA MISEL3463
LokacijaLjubljana
Telefon040 546 817

Zavod Divja misel snuje in izvaja projekte, ki družbeno pomembne teme predstavljajo na privlačen, sodoben in navdihujoč način.

Naša ključna kompetenca je prepoznavanje spregledanih vsebin. Iz njih oblikujemo dobre zgodbe, ki posameznika motivirajo za korake v novo, neznano in zanimivo.

KNJIŽNICA POD KROŠNJAMI

Najbolj znani smo po zasnovi in izvedbi Knjižnic pod krošnjami, ki imajo v Ljubljani že desetletno tradicijo. Sence mest spreminjamo v otoke brezplačnega branja in uživanja na prostem. Javne površine postajajo kraji navdiha in srečevanja, tako v prestolnico kot izven nje - sama knjižnica namreč postaja znamenitost svetovnega formata. www.knjiznicapodkrosnjami.si

MOJE ULICE

V zadnjih letih smo aktivni tudi pri nabiranju zgodb o Ljubljani, kot je bila nekoč (Moje ulice). Osebne spomine starejših Ljubljančanov in Ljubljančank spreminjamo v zanimive zgodbe, zapise in posnetke in jih na pisane načine sporočamo starejšim in kasneje rojenim generacijam. www.mojeulice.si

Ko ne snujemo in organiziramo lastnih dogodkov, sodelujemo s kulturnimi organizacijami in podjetji (pomoč pri učinkovitem komuniciranju, svetovanje pri vsebinskih zasnovah, razvoju vsebin,  strateškem načrtovanju ).

Naslov:
Vodnikova cesta 65
1000 Ljubljana

Kontakt:
Gaja Naja Rojec
T: 031 747 223
E: gaja.naja.rojec@divjamisel.org; nabiralnik@divjamisel.org

Splet:
www.knjiznicapodkrosnjami.si
www.mojeulice.si
Področja delovanja:
Kultura in umetnost

Šport in rekreacija

Ranljive skupine

Turizem

Narava in živali

Vzgoja in izobraževanje

PRIJAVA NA E-NOVICE

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov. Želite prejemati Prostovoljske e-novice? Vpišite vaš e-mail:KONTAKT

01 433 40 24

info@filantropija.org

www.filantropija.org

Vsak delavnik od 8h do 16h
Spletna stran www.prostovoljstvo.org je projekt Slovenske filantropije, nosilke Slovenske mreže prostovoljskih organizacij. Na enem mestu posameznikom, prostovoljskim organizacijam in širši javnosti predstavljamo vse pomembne novice na področju prostovoljstva. Z razvitim informacijskim sistemom povezujemo zainteresirane prostovoljce in prostovoljske organizacije. Vsebine novic, dogodkov in prostovoljskih del prispevajo članice Slovenske mreže prostovoljskih organizacij.

© 2024 Slovenska filantropija. Vse pravice pridržane. | Politika zasebnosti | Piškotki