PRIJAVA
LOOKING FOR VOLUNTEERING OPPORTUNITIES?    

Iskalnik organizacij

Naziv organizacijeDruštvo ASPI3519
LokacijaLjubljana
Telefon051 668 356

Namen društva za podporo mladostnikom in odraslim z avtizmom je reševanje in lajšanje socialnih in drugih stisk in težav mladostnikov in odraslih oseb z avtizmom, za zagovorništvo te skupine oseb v družbi, nudenje pomoči njim in njihovim bližnjim, izboljševanje njihovega položaja v družbi in preprečevanje poslabšanja njihove zdravstvene in socialne situacije...

 

Potrebujemo prostovoljce za vodenje skupin pod vodstvom usposobljenega mentorja (družabne igre, aktivnosti za aktivno preživljanje prostega časa, skupine za učenje socialnih veščin ...) ter za nudenje prostovoljne osebne asistence osebam z avtizmom (ne po zakonu o osebni asistenci).

Naslov:
Trg Osvobodilne fronte 10
1000 Ljubljana

Kontakt:
Drustvo ASPI
T: 051 668 356
E: aspi@drustvo-aspi.si

Splet:
https://www.drustvo-aspi.si/
Področja delovanja:
Človekove pravice
Ranljive skupine
Vzgoja in izobraževanje
Zdravje

PRIJAVA NA E-NOVICE

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov. Želite prejemati Prostovoljske e-novice? Vpišite vaš e-mail:KONTAKT

01 433 40 24

info@filantropija.org

www.filantropija.org

Vsak delavnik od 8h do 16h
Spletna stran www.prostovoljstvo.org je projekt Slovenske filantropije, nosilke Slovenske mreže prostovoljskih organizacij. Na enem mestu posameznikom, prostovoljskim organizacijam in širši javnosti predstavljamo vse pomembne novice na področju prostovoljstva. Z razvitim informacijskim sistemom povezujemo zainteresirane prostovoljce in prostovoljske organizacije. Vsebine novic, dogodkov in prostovoljskih del prispevajo članice Slovenske mreže prostovoljskih organizacij.

© 2024 Slovenska filantropija. Vse pravice pridržane. | Politika zasebnosti | Piškotki