PRIJAVA
LOOKING FOR VOLUNTEERING OPPORTUNITIES?    

Iskalnik organizacij

Naziv organizacije3VITANA3538
LokacijaLjubljana
Telefon040 885 457

3VITANA – je zasebni neprofitni zavod, ki je rezultat dolgoletnega pridobivanja izkušenj na različnih področjih, od socialnega in pedagoškega dela, ekonomije in poslovnih ved do joge in ajurvede ter različnih telesno in čuječnostno orientiranih psihoterapevtskih in svetovalnih pristopov. V centru delimo naše izkušnje v obliki individualnega in skupinskega terapevtsko-svetovalnega ter izobraževalnega in raziskovalnega dela. Hkrati delujemo tudi kot skupnostni center, kjer sooblikujemo dejavnosti na podlagi interesov in potreb skupnosti.

Namen centra je delovati v korist svojih članov, uporabnikov in širše skupnosti ter strokovna, kvalitetna in ozaveščena pomoč fizičnim in pravnim osebam pri osebnem, družbenem in poslovnem celostnem ter trajnostnem razvoju z organiziranjem in izvajanjem izobraževalnih in svetovalnih delavnic ter projektov z omenjenih področij, z zagotavljanjem storitev za večjo kvaliteto življenja, s krepitvijo inovativne sposobnosti družbe za reševanje okoljskih, socialnih in drugih problemov ter z vključevanjem prostovoljskega dela.

Nahajamo se v svetlo sivi kockasti stavbi v nizu šestih kockastih hišk v Župančičevi jami za Bežigradom, na Avčinovi ulici 15 (Ljubljana).

Naslov:
Ulica Zore Majcnove 14
1000 Ljubljana

Kontakt:
Tatjana Tomažin Dakić
T: 040 885 457
E: info@3vitana.si

Splet:
www.3vitana.si
Področja delovanja:
cnd
Kultura in umetnost

Šport in rekreacija

Ranljive skupine

Narava in živali

Vzgoja in izobraževanje

Zdravje

PRIJAVA NA E-NOVICE

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov. Želite prejemati Prostovoljske e-novice? Vpišite vaš e-mail:KONTAKT

01 433 40 24

info@filantropija.org

www.filantropija.org

Vsak delavnik od 8h do 16h
Spletna stran www.prostovoljstvo.org je projekt Slovenske filantropije, nosilke Slovenske mreže prostovoljskih organizacij. Na enem mestu posameznikom, prostovoljskim organizacijam in širši javnosti predstavljamo vse pomembne novice na področju prostovoljstva. Z razvitim informacijskim sistemom povezujemo zainteresirane prostovoljce in prostovoljske organizacije. Vsebine novic, dogodkov in prostovoljskih del prispevajo članice Slovenske mreže prostovoljskih organizacij.

© 2024 Slovenska filantropija. Vse pravice pridržane. | Politika zasebnosti | Piškotki