PRIJAVA
LOOKING FOR VOLUNTEERING OPPORTUNITIES?    

Iskalnik organizacij

Naziv organizacijeCenter za zdravljenje avtizma3541
LokacijaLjubljana
Telefon031620121

Z metodo učenja skozi igro in intenzivnim pristopom pomagamo otrokom z avtizmom in njihovim družinam premostiti izzive avtizma.

Terapija v sklopu dnevnega varstva poteka v posebej za to prirejenih in opremljenih igralnicah, ki otroku omogočajo popolno kontrolo nad okoljem in dogajanjem. V tem prostoru se otrok počuti varno in udobno. Igra v igralnici je zelo intenzivna in bistveno je vzdrževati visoke ravni animiranosti terapevtov. Zato se ti menjavajo vsaki dve uri. Bistvo našega pristopa je predajanje absolutne kontrole otroku in zagotavljanje okolja popolne sprejetosti, podpore in ljubezni.  V takem okolju in s takim pristopom verjamemo, da lahko bistveno vplivamo na otrokovo zanimanje v naš svet in posledično njegovo okrevanje.

Naslov:
Mokrška 16c
1000 Ljubljana

Kontakt:
Špela Falatov
T: 031 620 121
E: shpeeluh@gmail.com

Splet:
www.centerza.org
Področja delovanja:
cnd
Človekove pravice

Ranljive skupine

Vzgoja in izobraževanje

Zdravje

PRIJAVA NA E-NOVICE

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov. Želite prejemati Prostovoljske e-novice? Vpišite vaš e-mail:KONTAKT

01 433 40 24

info@filantropija.org

www.filantropija.org

Vsak delavnik od 8h do 16h
Spletna stran www.prostovoljstvo.org je projekt Slovenske filantropije, nosilke Slovenske mreže prostovoljskih organizacij. Na enem mestu posameznikom, prostovoljskim organizacijam in širši javnosti predstavljamo vse pomembne novice na področju prostovoljstva. Z razvitim informacijskim sistemom povezujemo zainteresirane prostovoljce in prostovoljske organizacije. Vsebine novic, dogodkov in prostovoljskih del prispevajo članice Slovenske mreže prostovoljskih organizacij.

© 2024 Slovenska filantropija. Vse pravice pridržane. | Politika zasebnosti | Piškotki