PRIJAVA
LOOKING FOR VOLUNTEERING OPPORTUNITIES?    

Iskalnik organizacij

Naziv organizacijeDruštvo "VESELE NOGICE"3622
LokacijaLaško
Telefon041/610-284

V društvu Vesele nogice je združena skupina staršev, skrbnikov in podpornikov otrok z razvojnim zaostankom, katerih skupen cilj je narediti korak naprej in pomagati najšibkejšim v naši družbi. To pomeni žalost zamenjati za optimizem, predajo za novo energijo in neuspeh za novo spodbudo.

Društvo je bilo ustanovljeno v Laškem, aprila 2012 in deluje na območju celotne Slovenije. Za ustanovitev smo se odločili, ker v javnem zdravstvu otroci s posebnimi potrebami niso deležni zadostne strokovne pomoči, ki je v času razvoja in rasti najbolj pomembna.

Naši cilji so primarno povezani s skrbjo za otroke s posebnimi potrebami. Vsak otrok, ki je še v tako slabem stanju in z neperspektivno diagnozo, si zasluži priložnost za napredek. Če se z njim dela in trudi, je napredek že to, da se njegovo stanje ne poslabšuje. Z rednimi terapijami in ustreznimi pripomočki za nego in nameščanje lahko preprečimo marsikateri operativni poseg, ki je za otroka in njegove družinske člane veliko bolj stresen od rednih terapij.

Naslov:
Trubarjevo nabrežje 1a
3270 Laško

Kontakt:
Spomenka Valušnik
T: 041/610-284
E: drustvo.veselenogice@gmail.com

Splet:
www.drustvo-veselenogice.si
Področja delovanja:
Ranljive skupine

Zdravje

PRIJAVA NA E-NOVICE

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov. Želite prejemati Prostovoljske e-novice? Vpišite vaš e-mail:KONTAKT

01 433 40 24

info@filantropija.org

www.filantropija.org

Vsak delavnik od 8h do 16h
Spletna stran www.prostovoljstvo.org je projekt Slovenske filantropije, nosilke Slovenske mreže prostovoljskih organizacij. Na enem mestu posameznikom, prostovoljskim organizacijam in širši javnosti predstavljamo vse pomembne novice na področju prostovoljstva. Z razvitim informacijskim sistemom povezujemo zainteresirane prostovoljce in prostovoljske organizacije. Vsebine novic, dogodkov in prostovoljskih del prispevajo članice Slovenske mreže prostovoljskih organizacij.

© 2024 Slovenska filantropija. Vse pravice pridržane. | Politika zasebnosti | Piškotki