PRIJAVA
LOOKING FOR VOLUNTEERING OPPORTUNITIES?    

Iskalnik organizacij

Naziv organizacijeDruštvo Appareo3647
LokacijaLjubljana
Telefon040717059
Društvo Appareo je nastalo zato, da se bo z vso močjo borilo za lepši in bolj prijazen svet – za nas in zate.  Ker tudi najmanjši nekoč postanejo veliki.

Društvo za odpravljanje socialne neenakosti Appareo je nastalo z željo po spremembah trenutne situacije v naši družbi, predvsem v povezavi s položajem socialno ogroženih in prikrajšanih posameznikov. Naša želja je postati pisan  kamenček v mozaiku posameznikov in skupin, ki se aktivno trudijo za spremembe v družbi in odpravljanje socialne neenakosti ter večanje družbene kohezije in promocijo solidarnosti.

Naslov:
Trstenjakova 17
1000 Ljubljana

Kontakt:
Vesna Štefanec
T: 040717059
E: vesna.stefanec@appareo.si

Splet:
www.appareo.si
Področja delovanja:
Človekove pravice

Ranljive skupine

Vzgoja in izobraževanje

PRIJAVA NA E-NOVICE

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov. Želite prejemati Prostovoljske e-novice? Vpišite vaš e-mail:KONTAKT

01 433 40 24

info@filantropija.org

www.filantropija.org

Vsak delavnik od 8h do 16h
Spletna stran www.prostovoljstvo.org je projekt Slovenske filantropije, nosilke Slovenske mreže prostovoljskih organizacij. Na enem mestu posameznikom, prostovoljskim organizacijam in širši javnosti predstavljamo vse pomembne novice na področju prostovoljstva. Z razvitim informacijskim sistemom povezujemo zainteresirane prostovoljce in prostovoljske organizacije. Vsebine novic, dogodkov in prostovoljskih del prispevajo članice Slovenske mreže prostovoljskih organizacij.

© 2024 Slovenska filantropija. Vse pravice pridržane. | Politika zasebnosti | Piškotki