PRIJAVA
LOOKING FOR VOLUNTEERING OPPORTUNITIES?    

Iskalnik organizacij

Naziv organizacijeDLUL3738
LokacijaLjubljana
Telefon

Društvo likovnih umetnikov Ljubljana, kot društvo v javnem interesu, že vrsto let deluje na nacionalnem in občinskem nivoju, s čimer je prepoznaven strokovnemu krogu  in širši javnosti. Ustanovitev Društva sega v leto 1984, danes ima 315 članov.DLUL sledi ciljem, s katerimi promovira slovenske sodobne umetnike vseh generacij.

Vključujemo se v turistično ponudbo mesta Ljubljane kot prestolnice Slovenije, saj razstavljamo tradicionalno na treh vidnejših lokacijah ožjega središča Ljubljane, na Ljubljanskem gradu v Peterokotnem stolpu in v Kazematah, na vrtu Komenskega 8 – Galerija VESELOV VRT, Galerija ZDSLU ter v drugih galerijah v Mestu (Institut J.Stefan, Imago Sloveniae).

 Ob obsežni razstavi članov društev, včlanjenih v ZDSLU, smo kot koproducenti sodelovali na odmevni razstavi Majski salon, katero vsako leto pripravlja ZDSLU in se je v letošnjem letu odvijala v prostorih Ljubljanskega velesejma. Udeležilo se jo je 46 članov DLUL.

 V minulem letu  smo izvedli 13 razstav (tudi mednarodno sodelovanje), sklop štirih delavnic v okviru kulturno – umetnostne vzgoje. V letu 2013 se je v razstavnem programu predstavilo 40 likovnih umetnikov Razstave na Ljubljanskem gradu in v Galeriji Veselov Vrt, Komenskega 8, so bile financirane s strani MZK in MOL 

Naslov:
Breg 22
1000 Ljubljana

Kontakt:
Polona Demšar
T: 031 254 430
E: polona_demsar@yahoo.com

Splet:
http://www.dlul-drustvo.si/index2.htm
Področja delovanja:
Kultura in umetnost

PRIJAVA NA E-NOVICE

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov. Želite prejemati Prostovoljske e-novice? Vpišite vaš e-mail:KONTAKT

01 433 40 24

info@filantropija.org

www.filantropija.org

Vsak delavnik od 8h do 16h
Spletna stran www.prostovoljstvo.org je projekt Slovenske filantropije, nosilke Slovenske mreže prostovoljskih organizacij. Na enem mestu posameznikom, prostovoljskim organizacijam in širši javnosti predstavljamo vse pomembne novice na področju prostovoljstva. Z razvitim informacijskim sistemom povezujemo zainteresirane prostovoljce in prostovoljske organizacije. Vsebine novic, dogodkov in prostovoljskih del prispevajo članice Slovenske mreže prostovoljskih organizacij.

© 2024 Slovenska filantropija. Vse pravice pridržane. | Politika zasebnosti | Piškotki