PRIJAVA
LOOKING FOR VOLUNTEERING OPPORTUNITIES?    

Iskalnik organizacij

Naziv organizacijeDruštvo Most3881
LokacijaSelnica ob Dravi
Telefon040 644 782

Smo društvo za ohranjanje socialnih stikov – Most, ki je humanitarno, prostovoljno, samostojno in nepridobitno združenje fizičnih oseb, ki s svojim delovanjem aktivno posegamo na področje socialnega vključevanja najranljivejših družbenih skupin in s tem prispevamo k bogatenju življenja v lokalni skupnosti.

Pomagati želimo socialno najranljivejšim osebam, otrokom od 6 do 14 leta, starejšim od 65 let, prav tako pa tudi brezposelnim osebam. Zato si prizadevamo povečati njihovo socialno vključenost, jih spodbujati k vsakodnevnim aktivnostim in jih aktivno vključevati v vsakdanje življenje. Seveda pa so dobrodošli vsi, ki jih naš program zanima.

Govorimo tudi o strategiji socialnega vključevanja ranljivih družbenih skupin na podlagi njihovega usposabljanja in druženja, prenosu znanj in ohranjanju bogate dediščine naših prednikov. 

Naslov:
Slovenski trg 4
2352 Selnica ob Dravi

Kontakt:
Valentina Repolusk
T: 040 644 782
E: most.selnica@gmail.com

Področja delovanja:
cnd
Kultura in umetnost

Šport in rekreacija

Ranljive skupine

Turizem

Narava in živali

Vzgoja in izobraževanje

Zdravje

PRIJAVA NA E-NOVICE

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov. Želite prejemati Prostovoljske e-novice? Vpišite vaš e-mail:KONTAKT

01 433 40 24

info@filantropija.org

www.filantropija.org

Vsak delavnik od 8h do 16h
Spletna stran www.prostovoljstvo.org je projekt Slovenske filantropije, nosilke Slovenske mreže prostovoljskih organizacij. Na enem mestu posameznikom, prostovoljskim organizacijam in širši javnosti predstavljamo vse pomembne novice na področju prostovoljstva. Z razvitim informacijskim sistemom povezujemo zainteresirane prostovoljce in prostovoljske organizacije. Vsebine novic, dogodkov in prostovoljskih del prispevajo članice Slovenske mreže prostovoljskih organizacij.

© 2024 Slovenska filantropija. Vse pravice pridržane. | Politika zasebnosti | Piškotki