PRIJAVA
LOOKING FOR VOLUNTEERING OPPORTUNITIES?    

Iskalnik organizacij

Naziv organizacijeDPM LEVI BREG - VELENJE4451
LokacijaVELENJE
Telefon041 263 738

Smo prostovoljska, neprofitna organizacija, ki deluje v mreži ZPM Slovenije, ZPM Velenje in Medobčinski zvezi prijateljev mladine za Velenje, Šoštanj in Šmartno ob Paki. Smo nevladna organizacija, ki deluje v javno dobro. Smo humanitarna organizacija. To leto bomo podali vlogo za dodelitev statusa društva, ki deluje v javnem interesu na Ministrstvu za kulturo, Ministrstvu za delo, družino in socialne zadeve ter na Ministrstvu za vzgojo in izobraževanje. Smo v mreži NVO za Savinjsko šaleško regijo pod okriljem inštituta ip@k iz Velenja. Štejemo 30 članov, 13 nas je zelo aktivnih. Imamo sklenjene 4 pogodbe o prostovoljskem delu. Vsi naši prostovoljci so tudi brezposelne osebe, ki v društvu najdejo oporo za spopadanje z izzivi brezposelnosti. Imamo podpisano pogodbo o sodelovanju s CSD Velenje za izvajanje del za udeležence, ki delajo v javno korist. Smo zelo aktivni, mestna občina finančno podpira izvajanje projektov: Zamenjevalnica dobrin in čebelarstvo/zeliščarstvo, Prostovoljci v akciji. Sredstva pridobivamo tudi od MZPM Velenje za delo z otroki in mladostniki. Zbiramo prostovoljske prispevke, donacije.  Prijavljamo se na razpise v občini, na državne ter mednarodne razpise.
Sodelujemo z različnimi organizacijami, ustanovami in posamezniki. Pokrivamo področje samooskrbe, trajnostnega razvoja, vzgoje in izobraževanja, ohranjanja vrednot, kulturnega ustvarjanja.

Naslov:
FOITOVA 2
3320 VELENJE

Kontakt:
KATA LAŠTRO, predsednica
T: 041 263 738
E: kata.lastro@gmail.com; dpmlevibreg.velenje@gmail.com

Splet:
v
izdelavi
Področja delovanja:
cnd
Kultura in umetnost

Šport in rekreacija

Ranljive skupine

Turizem

Narava in živali

Vzgoja in izobraževanje

Zdravje

PRIJAVA NA E-NOVICE

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov. Želite prejemati Prostovoljske e-novice? Vpišite vaš e-mail:KONTAKT

01 433 40 24

info@filantropija.org

www.filantropija.org

Vsak delavnik od 8h do 16h
Spletna stran www.prostovoljstvo.org je projekt Slovenske filantropije, nosilke Slovenske mreže prostovoljskih organizacij. Na enem mestu posameznikom, prostovoljskim organizacijam in širši javnosti predstavljamo vse pomembne novice na področju prostovoljstva. Z razvitim informacijskim sistemom povezujemo zainteresirane prostovoljce in prostovoljske organizacije. Vsebine novic, dogodkov in prostovoljskih del prispevajo članice Slovenske mreže prostovoljskih organizacij.

© 2024 Slovenska filantropija. Vse pravice pridržane. | Politika zasebnosti | Piškotki