PRIJAVA
LOOKING FOR VOLUNTEERING OPPORTUNITIES?    

Iskalnik organizacij

Naziv organizacijeDDTC Barčica48489
LokacijaKoper
Telefon05 663 45 77

Program Dnevni delovno terapevtski center Barčica je namenjen ljudem, ki imajo dolgotrajne težave v duševnem zdravju in njihovim svojcem. Uporabnikom omogoča integracijo in širitev socialne mreže, pridobivanje novih znanj in krepitev že osvojenih sposobnosti, destigmatizacijo duševnega zdravja in uporabnikov ter integracijo v skupnost in normalizacijo življenja.


Program je smiselno povezan tudi s Stanovanjsko skupino Val, kar omogoča vključitev v obravnavo v domačem, uporabniku poznanem socialnem okolju, stalne stike z družino in drugimi bližnjimi osebami ter zagotavlja možnost za aktivno in polno življenje v skupnosti.

Naslov:
Prisoje 1
6000 Koper

Kontakt:
Pia Živec
T: 05 663 45 77
E: barcica@siol.net

Splet:
www.csd-kp.si
Socialna omrežja:
05
663
45
76

Področja delovanja:
Kultura in umetnost
Šport in rekreacija
Ranljive skupine
Vzgoja in izobraževanje

PRIJAVA NA E-NOVICE

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov. Želite prejemati Prostovoljske e-novice? Vpišite vaš e-mail:KONTAKT

01 433 40 24

info@filantropija.org

www.filantropija.org

Vsak delavnik od 8h do 16h
Spletna stran www.prostovoljstvo.org je projekt Slovenske filantropije, nosilke Slovenske mreže prostovoljskih organizacij. Na enem mestu posameznikom, prostovoljskim organizacijam in širši javnosti predstavljamo vse pomembne novice na področju prostovoljstva. Z razvitim informacijskim sistemom povezujemo zainteresirane prostovoljce in prostovoljske organizacije. Vsebine novic, dogodkov in prostovoljskih del prispevajo članice Slovenske mreže prostovoljskih organizacij.

© 2024 Slovenska filantropija. Vse pravice pridržane. | Politika zasebnosti | Piškotki