PRIJAVA
LOOKING FOR VOLUNTEERING OPPORTUNITIES?    

Iskalnik organizacij

Naziv organizacijeDruštvo IndiJanez48512
LokacijaMaribor
Telefon031 850 500
Društvo IndiJanez je eno izmed najdejavnejših društev v Sloveniji na področju mladine, kulture, zdravja in socialnega varstva. Mladim ponujamo širok nabor delavnic, programov in drugih vsebin, ki naslavljajo njihove potrebe doma, v šoli in v prostem času, v okviru kulturnih dejavnosti pa prispevamo k soustvarjanju in vzdrževanju nepogrešljive umetniške scene v KC Pekarna.

MC Pekarna je multifunkcijski prostor, kjer društvo izvaja različne aktivnosti na področju kulture, mladine, sociale in umetnosti. Klubski del se ponaša z neodvisnim koncertnim programom, ki ga označujejo slogovna inovativnost in diverziteta ter pripadnost alternativnim glasbenim žanrom, pridružujejo pa se mu tudi kulturno-umetniške dejavnosti. Ključnega pomena so tudi vsebine za mlade: MC Pekarna poleg klubskega prostora deluje tudi kot mladinski center, ki mladim ponuja brezplačne in nekomercialne možnosti za kvalitetno preživljanje prostega časa.

V zadnjih letih se društvo z različnimi trajnostnimi programi krepi na področjih sociale in psihološke pomoči. Naš najobsežnejši program je Center Šteker, ki se ukvarja s prekomerno rabo zaslonskih tehnologij in drugimi nekemičnimi zasvojenostmi. Gre za prvi brezplačni specializirani program v severovzhodnem delu Slovenije, ki nudi celostno obravnavo na omenjenih področjih v obliki preventive in kurative.

Sodelujemo z izobraževalnimi in raziskovalnimi ustanovami, strokovnimi institucijami s področij delovanja in vladnim sektorjem.

Naslov:
Ob železnici 16
2000 Maribor

Kontakt:
Matej Behin
T: 031 850 500
E: pisarna@indijanez.si

Splet:
indijanez.si
Področja delovanja:
Kultura in umetnost
Zdravje
Otroci in mladi

PRIJAVA NA E-NOVICE

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov. Želite prejemati Prostovoljske e-novice? Vpišite vaš e-mail:KONTAKT

01 433 40 24

info@filantropija.org

www.filantropija.org

Vsak delavnik od 8h do 16h
Spletna stran www.prostovoljstvo.org je projekt Slovenske filantropije, nosilke Slovenske mreže prostovoljskih organizacij. Na enem mestu posameznikom, prostovoljskim organizacijam in širši javnosti predstavljamo vse pomembne novice na področju prostovoljstva. Z razvitim informacijskim sistemom povezujemo zainteresirane prostovoljce in prostovoljske organizacije. Vsebine novic, dogodkov in prostovoljskih del prispevajo članice Slovenske mreže prostovoljskih organizacij.

© 2024 Slovenska filantropija. Vse pravice pridržane. | Politika zasebnosti | Piškotki