PRIJAVA
LOOKING FOR VOLUNTEERING OPPORTUNITIES?    

Iskalnik organizacij

Naziv organizacijeDruštvo Hiša!, so.p.48547
LokacijaMaribor
Telefon+386 0590 21519

Društvo Hiša! je društvo in socialno podjetje, znotraj katerega je formalizirano delovanje kulturnih ustvarjalcev, ki od leta 2010 naprej snujejo in izvajajo različne programe. Gre za ekipo, ki je s svojim širokim poljem delovanja, ter z visoko strokovnostjo dela, v Mariboru na mladinskem in kulturnem področju, vzpostavila nov modus delovanja, ki temelji na povezovanju in spodbujanju sodelovanj akterjev z vseh področij direktno s stanovalci mestnega jedra. Cilj ekipe je ustvarjanje programa, ki kulturno in socialno oživlja in dopolnjuje mladinsko, kulturno in turistično ponudbo mesta, posameznike ter mesto nasploh.
S pomočjo različnih orodij (umetnost, družbene aktivnosti, delavnice, srečanja) povezuje in spodbuja participacijo različnih akterjev (prebivalci, študenti, mentorji, umetniki, obrtniki, trgovine, občine, izobraževalne in kulturne institucije) ter omogoča, da iz teh povezovanj nastanejo visoko kvalitetni rezultati, ki presegajo individualne rezultate udeleženih.

Društvo Hiša! je nosilec pod-programov:

  • Živa dvorišča Maribora
  • Rajzefiber
  • Center Grafičnih umetnosti
  • Lumina

Naslov:
Vetrinjska ulica 30
2000 Maribor

Kontakt:
Maja Breg
T: +386 0590 21519
E: hisa.office1@gmail.com

Splet:
https://www.rajzefiber.si/
Socialna omrežja:
https://www.facebook.com/search/top?q=rajzefiber

Področja delovanja:
Kultura in umetnost
Turizem
Vzgoja in izobraževanje
Otroci in mladi

PRIJAVA NA E-NOVICE

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov. Želite prejemati Prostovoljske e-novice? Vpišite vaš e-mail:KONTAKT

01 433 40 24

info@filantropija.org

www.filantropija.org

Vsak delavnik od 8h do 16h
Spletna stran www.prostovoljstvo.org je projekt Slovenske filantropije, nosilke Slovenske mreže prostovoljskih organizacij. Na enem mestu posameznikom, prostovoljskim organizacijam in širši javnosti predstavljamo vse pomembne novice na področju prostovoljstva. Z razvitim informacijskim sistemom povezujemo zainteresirane prostovoljce in prostovoljske organizacije. Vsebine novic, dogodkov in prostovoljskih del prispevajo članice Slovenske mreže prostovoljskih organizacij.

© 2024 Slovenska filantropija. Vse pravice pridržane. | Politika zasebnosti | Piškotki