PRIJAVA
LOOKING FOR VOLUNTEERING OPPORTUNITIES?    

Iskalnik organizacij

Naziv organizacijeDom sv. Jožef Celje48604
LokacijaCelje
Telefon05 90 73 800
Na Jožefovem hribu v Celju se je dveh desetletjih razvila pestra dejavnost, ki jo delimo na tri področja. Najstarejša je duhovno-prosvetna dejavnost, ki deluje že od leta 1997. Pripravljamo lastne programe duhovnih vaj, usposabljanja pastoralnih sodelavcev, izobraževanja odraslih, kulturnih prireditev, koncertov in tečajev.
Malo mlajša je dejavnost Orglarske šole sv. Jožefa, ki je bila ustanovljena leta 2003. Letno jo obiskuje okrog 20 učencev. Namenjena je izobraževanju, vzgoji in duhovnemu oblikovanju organistov ter zborovodij.
Leta 2008 pa se je pričela izvajati dejavnost Varstva starejših, za katero smo pridobili koncesijo za izvajanje institucionalnega varstva starejših za 121 stanovalcev.
Pod eno streho se prepletajo in dopolnjujejo tri dejavnosti, v kateri se povezujemo stanovalci, zaposleni in številni prostovoljci ter župnijsko občestvo.
Skupaj z našo ustanoviteljico in lastnico, Misijonsko hišo lazaristov, se po svojih najboljših močeh trudimo vršiti temeljno poslanstvo in širiti karizmo sv. Vincencija Pavelskega.

Naslov:
Plečnikova 29
3000 Celje

Kontakt:
Ana Kovačič Stepišnik
T: 059/079-803
E: ana.stepisnik@jozef.si

Splet:
https://www.jozef.si/
Socialna omrežja:
https://www.facebook.com/dom.sv.jozef


Področja delovanja:
Kultura in umetnost
Vzgoja in izobraževanje
Starejši

PRIJAVA NA E-NOVICE

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov. Želite prejemati Prostovoljske e-novice? Vpišite vaš e-mail:KONTAKT

01 433 40 24

info@filantropija.org

www.filantropija.org

Vsak delavnik od 8h do 16h
Spletna stran www.prostovoljstvo.org je projekt Slovenske filantropije, nosilke Slovenske mreže prostovoljskih organizacij. Na enem mestu posameznikom, prostovoljskim organizacijam in širši javnosti predstavljamo vse pomembne novice na področju prostovoljstva. Z razvitim informacijskim sistemom povezujemo zainteresirane prostovoljce in prostovoljske organizacije. Vsebine novic, dogodkov in prostovoljskih del prispevajo članice Slovenske mreže prostovoljskih organizacij.

© 2024 Slovenska filantropija. Vse pravice pridržane. | Politika zasebnosti | Piškotki