PRIJAVA
LOOKING FOR VOLUNTEERING OPPORTUNITIES?    

Iskalnik organizacij

Naziv organizacijeDPM Dravlje48615
LokacijaLjubljana
Telefon031 359 439
DPM Dravlje je nepridobitno društvo, ki si prizadeva za izboljšanje življenja otrok, mladostnikov in njihovih družin v naši skupnosti. Naše dejavnosti so usmerjene v zagotavljanje ustvarjalnih, zabavnih in poučnih prostočasnih programov med počitnicami in šolskim letom, skrb za zaščito otrokovih pravic ter nudenje pomoči družinam v stiski.
Veseli smo, da lahko s svojimi programi prispevamo k dvigu kakovosti življenja otrok in mladih v našem okolju. Naši programi vključujejo širok spekter aktivnosti, kot so ustvarjalne delavnice, športne dejavnosti, umetniški projekti, izleti ter socialno-humanitarne dejavnosti, kot je učna pomoč otrokom v težavah ali botrstvo za otroke v stiski. Verjamemo, da je vsak otrok vreden podpore in priložnosti za razvoj svojih talentov.

Naslov:
Draveljska 44
1000 Ljubljana

Kontakt:
Simona Peklaj
T: 031359439
E: peklaj.simona@gmail.com

Splet:
/
Socialna omrežja:
https://www.facebook.com/Dravlje.dpm/

Področja delovanja:
Človekove pravice
Kultura in umetnost
Šport in rekreacija
Ranljive skupine
Vzgoja in izobraževanje
Otroci in mladi

PRIJAVA NA E-NOVICE

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov. Želite prejemati Prostovoljske e-novice? Vpišite vaš e-mail:KONTAKT

01 433 40 24

info@filantropija.org

www.filantropija.org

Vsak delavnik od 8h do 16h
Spletna stran www.prostovoljstvo.org je projekt Slovenske filantropije, nosilke Slovenske mreže prostovoljskih organizacij. Na enem mestu posameznikom, prostovoljskim organizacijam in širši javnosti predstavljamo vse pomembne novice na področju prostovoljstva. Z razvitim informacijskim sistemom povezujemo zainteresirane prostovoljce in prostovoljske organizacije. Vsebine novic, dogodkov in prostovoljskih del prispevajo članice Slovenske mreže prostovoljskih organizacij.

© 2024 Slovenska filantropija. Vse pravice pridržane. | Politika zasebnosti | Piškotki