PRIJAVA
LOOKING FOR VOLUNTEERING OPPORTUNITIES?    

Iskalnik organizacij

Naziv organizacijeBrinjevka d.o.o., so.p.48623
LokacijaKomen
Telefon05-901-65-85

Podjetje Brinjevka d.o.o., so.p. je pravna oseba z obliko družbe z omejeno odgovornostjo in pridobljenim statusom socialnega podjetja. Ustanovljeno je bilo leta 2012 v skladu z Zakonom o socialnem podjetništvu in je v 100% lasti Društva za duševno zdravje in kreativno preživljanje prostega časa »Vezi«. Podjetje ima v lasti in najemu približno 4 hektarje obdelovalnih površin, ki so ekološko obdelane in se nahajajo v vasi Mali Dol.
Na to pot smo se podali s ciljem zagotoviti delo težje zaposljivim osebam, saj se je pokazala velika potreba po zagotavljanju delovnih mest osebam na zaščitenih delovnih mestih. Eko kmetijo Brinjevka smo videli kot prostor, ki bo nudil kvalitetno delovno okolje za ranljive skupine, hkrati pa smo se zavzemali tudi za razvoj podeželja in ponudbo lokalnih ekoloških živil, razvoj sodobnih socialno varstvenih programov, ki temeljijo na delu v kombinaciji s terapijo in socialnim vključevanjem posameznikov.

Na ekološki kmetiji Brinjevka delajo osebe zaposlene v Zavodu Bodika, ki deluje kot zaposlitveni center. V zaposlitvenem centru se lahko zaposli oseba, ki je pridobila odločbo Zavoda RS za zaposlovanje o zaposljivosti v zaščitni zaposlitvi. To odločbo pridobi oseba po končanem procesu zaposlitvene rehabilitacije z oceno o delovnih učinkih. Zaposlitve invalidov na zaščitenih delovnih mestih potekajo pod vodstvom strokovnega delavca in mentorjev. V zaposlitvenem centru Bodika je trenutno zaposlenih pet oseb na zaščitenih delovnih mestih ob stalni podpori strokovnega delavca in mentorjev. Poleg eko kmetije Brinjevka v Malem Dolu imamo svoje delovne prostore tudi v trgovini Kraški kotiček v Sežani in kavarno Integrali v prostorih Občine Sežana.

Naslov:
Mali Dol 4
6223 Komen

Kontakt:
Mateja Marc
T: 05-901-65-81
E: kmetija.brinjevka@gmail.com

Splet:
https://brinjevka.si/
Socialna omrežja:
https://www.facebook.com/groups/1887522564715153/user/100063454787536

Področja delovanja:
Ranljive skupine
Narava in živali

PRIJAVA NA E-NOVICE

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov. Želite prejemati Prostovoljske e-novice? Vpišite vaš e-mail:KONTAKT

01 433 40 24

info@filantropija.org

www.filantropija.org

Vsak delavnik od 8h do 16h
Spletna stran www.prostovoljstvo.org je projekt Slovenske filantropije, nosilke Slovenske mreže prostovoljskih organizacij. Na enem mestu posameznikom, prostovoljskim organizacijam in širši javnosti predstavljamo vse pomembne novice na področju prostovoljstva. Z razvitim informacijskim sistemom povezujemo zainteresirane prostovoljce in prostovoljske organizacije. Vsebine novic, dogodkov in prostovoljskih del prispevajo članice Slovenske mreže prostovoljskih organizacij.

© 2024 Slovenska filantropija. Vse pravice pridržane. | Politika zasebnosti | Piškotki