PRIJAVA
LOOKING FOR VOLUNTEERING OPPORTUNITIES?    

Iskalnik organizacij

Naziv organizacijeCona Cent'r - Skupnostni programi za mlade48651
LokacijaLjubljana
Telefon030 662 055
V Cono Cent'r, ki spada pod okrilje Skupnostnih programov za mlade so vključeni mladostniki, ki se v svojem neposrednem okolju, največkrat skupaj z vso družino, soočajo z različnimi psihosocialnimi stiskami in težavami. Vzrok je pogosto ekonomska revščina. Da niso prepuščeni ulici, jim strokovni delavci v prostorih naših programov vsakodnevno nudimo pomoč, svetovanje in vodenje, omogočamo kvalitetno in varno preživljanje prostega časa (izvajamo ustvarjalne in socialne delavnice, športne aktivnosti, družabne igre…) ter možnost priprave toplega obroka. Skupaj se trudimo izboljšati šolske dosežke, vedenje in si na splošno širimo obzorja. Skozi leto organiziramo tudi tabore, zimovanja, letovanja, izlete, obiske kulturnih, športnih, izobraževalnih prireditev in organizacij. Namen teh dejavnosti je preventivno delovanje, suport ob doživljanju stisk, reševanje težav, učenje socialnih veščin, krepitev moči, spreminjanje vzorcev vedenj, utrjevanje socialnih vezi ter organizacija oz. reorganizacija socialne mreže.
Prostovoljci bi se v popoldanskem času družili z otroki in mladostniki, se z njimi učili, organizirali razne delavnice in aktivnosti in predvsem skupaj z njimi aktivno preživljali prosti čas, hkrati pa opravljali koristno delo.

Naslov:
Podhod Ajdovščina
1000 Ljubljana

Kontakt:
Nina Renko
T: 030 662 055
E: centr@cona-csdlj.si

Socialna omrežja:
Facebook
Instagram
(Cona
Cent'r)

Področja delovanja:
Kultura in umetnost
Šport in rekreacija
Ranljive skupine
Otroci in mladi

PRIJAVA NA E-NOVICE

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov. Želite prejemati Prostovoljske e-novice? Vpišite vaš e-mail:KONTAKT

01 433 40 24

info@filantropija.org

www.filantropija.org

Vsak delavnik od 8h do 16h
Spletna stran www.prostovoljstvo.org je projekt Slovenske filantropije, nosilke Slovenske mreže prostovoljskih organizacij. Na enem mestu posameznikom, prostovoljskim organizacijam in širši javnosti predstavljamo vse pomembne novice na področju prostovoljstva. Z razvitim informacijskim sistemom povezujemo zainteresirane prostovoljce in prostovoljske organizacije. Vsebine novic, dogodkov in prostovoljskih del prispevajo članice Slovenske mreže prostovoljskih organizacij.

© 2024 Slovenska filantropija. Vse pravice pridržane. | Politika zasebnosti | Piškotki